![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Let's go kilka kroków wstecz, kiedy Vista Ultimate został zainstalowany i pracuje ok.
Jaki sprzęt i oprogramowanie zostało zainstalowane, początkowo, gdy pracował ok? What did you add (sprzętowe lub programowe) między wówczas, gdy po raz pierwszy i nie uznają swoje Lite-on shm-165p6s02c? To może być najlepiej usunąć wszystkie partycje z HDD i rozpocząć na nowo ..... tj. z uruchomieniem Vista DVD i najmu to partycje i sformatować dysk i zrobić nową instalację. W świetle wszystkich tweaking musisz zrobić, to może być również dobrym pomysłem, aby zresetować domyślne ustawienia BIOS, przed rozpoczęciem. Nie wydaje się nie być żadnych ładu i składu z tego, co masz zgłaszane, więc musisz zrobić coś tak drastycznego IMO, jeśli chce mieć szansę na sortowanie rzeczach. Również dont ulec pokusie, aby spróbować mnóstwo rzeczy (stabbing w ciemności), jeśli coś nie wychodzi z planem. Sprawozdanie z powrotem tutaj pierwszy .... istnieje wystarczająca ilość ekspertów tutaj, aby pomóc ![]() Good luck with it ...... oh btw, muszę zapytać ..... to jest prawdziwy kopię Vista? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| hi thanks dla wszystkich pomóc przy Vista został zainstalowany miałem Nero 8.1 i poweriso insalled thats wszystkim w odniesieniu do DVD / CD oprogramowania. w pierwszym Vista i nero gdzie wypalanie DVD etc dobrze, ale potem przestał czytania dysków miał spalony, ale oni pracowali wcześniej i zawsze stosowane tylko moje dvd pisarz tak CD-RW tylko zaczął grać, aż problem z dvd na dvd vista wont boot z DVD albo także wtedy, gdy i aktualizacja systemu Windows Vista Ultimate z aktualizacji it didnt show sp1 i pobrać go ręcznie i że było wokół czasie dysk zatrzymany i xp wouldnt boot na mój twardy dysk, gdy Vista został zainstalowany tak używany inny program do formatu, czy jego nazwie killdisc lub coś. ps moja Vista jest wersja OEM thanks again |
|
| |||
| |||
| hi phil Niestety moja Vista nie jest oryginalna jego wersji OEM dzięki |
|
| |||
| |||
| OK .... zakładając chcesz zainstalować Vista i XP nie popadajmy pierwsze spojrzenie na dysku dlaczego Vista wont boot. Czy sprawdzeniu dysku rozruchowego kolejności, w BIOS-ie, aby upewnić się, że napęd CD / DVD jest pierwszym rozruchu urządzenia? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli został pobrany lub skopiowane, jednak to nie |
|
| |||
| |||
| Tak, próbowałem ale nadal nic się nie dzieje w stacji CD-ROM działa na uruchomienie xp, ale jak już mówiłem crashes z cd w XP nie działa z cdrw rozruchu lub DVD dzięki |
|
| |||
| |||
| tak phil pobierane jest wstępnie dzięki |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że prawdopodobnie dlaczego masz problemy następnie. Wiele z rzeczy na torrenty itp. zawiera malware / spyware itp. i nie został uszkodzony i krakingu poprzez usunięcie różnych systemów plików. Szczerze mówiąc ..... Nie marnuj czasu z nimi, chyba że chcesz rodzaju bólów głowy you're getting. Nie tylko, że są nielegalne i że wobec zasad forum do dyskusji w jakikolwiek sposób. Jeśli masz prawdziwą kopię XP, możemy spróbować pomóc w zainstalowaniu tego, jeśli chcesz. |
|
| |||
| |||
| hi phil tak Zgadzam się z tobą szczery prostu chciał zobaczyć, co uniemożliwiłoby różnica DirectX10 nie warte pieniędzy Myślę mój xp jest oryginalny choć dostał klucz i wszystko. tak myślisz świeżej instalacji XP będzie działać, ale wont boot z DVD to wystarczy skorzystać z napędu cdrom i hope it doesnt żywiej dzięki |
|
| |||
| |||
| Jeżeli dysk DVD jest uszkodzony, nie ma powodu, dla którego nie powinno uruchamiania z płyty XP, a instalacja XP wszystkie dyski są bootowalne. Należy po prostu być przypadku wkładania dysku i ponowne uruchomienie komputera, zakładając swój sekwencji rozruchu w systemie BIOS jest ustawiony prawidłowo. XP, a następnie za pomocą kreatora instalacji, aby zastąpić Vista partycji i zrobić format i czysta instalacja |