menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

DVD problém, prosím pomôžte

Reply

Thread Tools
Old 1. mája 2008, 15:44
Darcu Skupina

Default DVD problém, prosím pomôžte

Poďme sa vrátiť o niekoľko krokov, aby sa pri Vista Ultimate bola inštalovaná a pracovné ok.

Aký hardvér a softvér bol inštalovaný, a to najprv v čase, kedy bola pracovná ok?

Co jsi to add (hardvér alebo softvér), a od tej prvej, keď neuznal vaše Lite-on SHM-165p6s02c?

Mohlo by to byť váš najlepší stávka na odstránenie všetkých oddielov z vášho HDD a začať znova ..... tj zavádzaním s Vista DVD a nechať ju rozdelenie a formátovanie disku a urobiť novú inštaláciu.
Vzhľadom na ladenie ste robili, že by bolo dobré resetovat bios predvolené nastavenia, ako začnete.

Tam sa nezdá byť akékoľvek ojínit alebo z dôvodu, čo ste hlásené, takže budete musieť niečo urobiť drastické takhle IMO, ak ste mať šancu na triedenie vecí.

Tiež dont byť v pokušení skúsiť veľa vecí (bodné v tmavom), ak niečo nie je ísť do plánu.
Správa sem prvý .... k dispozícii dostatok expertov tu na pomoc

Veľa šťastia s ním

...... oh btw som sa spýtať ..... je to skutočný kópiu Vista?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1. mája 2008, 16:03
Nový člen skupiny

ahoj díky za všetku pomoc pri Vista bol nainštalovaný som nero 8.1 a poweriso insalled to je všetko v súvislosti s DVD / CD software.

v prvom a vista nero kde horí dvd atď Jemné, ale potom prestali čítanie diskov bolo spáliť, ale pracoval predtým som vždy používa len môj dvd spisovateľ tak CD-RW len prišiel do hry, kým sa problém s dvd

Vista boot dvd zvyknutý z dvd mechaniku buď

aj keď aj aktualizované Vista Ultimate s Windows Update je didnt show sp1 prevzali aj ručne, a to bolo okolo času na jednotku zastaviť a xp bych boot na mojom pevnom disku, keď Vista bol nainštalovaný tak používa iný program pre formát istí jeho názvom killdisc alebo niečo.

ps môj Vista OEM verzie

vďaka
Old 1. mája 2008, 16:27
Nový člen skupiny

hi phil

Bohužiaľ môj Vista nie je pravá jeho OEM verzie

vďaka
Old 1. mája 2008, 16:29
Darcu Skupina

OK .... predpokladu, chcete inštalovať Vista a XP nie, nechajte to na prvý pohľad, prečo Vista boot disk zvyknutý.
Ptal ste sa na disk boot sekvencie v BIOSu, aby sa ubezpečil, že CD / DVD je prvé spúšťacie zariadenie?
Old 1. mája 2008, 16:31
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal johnboy1998 View Post
hi phil

Bohužiaľ môj Vista nie je pravá jeho OEM verzie

vďaka
OEM znamená, že bol dodaný do Original Equipment Manufacturer pre vaše PC. Ak je tomu tak, potom je to pravý.

Keby to bolo stiahnutých alebo kopírovanie, však, potom nie je
Old 1. mája 2008, 16:33
Nový člen skupiny

Áno aj to pokúsili, ale stále sa nič nestalo CD disk pracuje na boot xp, ale jak jsem řekl, havaruje s cd s xp na CDRW nikdy diel z boot alebo DVD

vďaka
Old 1. mája 2008, 16:37
Nový člen skupiny

áno phil stiahnuty je vopred

vďaka
Old 1. mája 2008, 16:42
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal johnboy1998 View Post
áno phil stiahnuty je vopred

vďaka
Tak to je pravdepodobne dôvod, prečo máte problémy potom.
Veľa veci na Torrenty atď obsahujú malware / spyware atď a manipulovalo a krakovaný, odstraňovaním rôznych systémových súborov.

Ak chcete byť úprimný ..... dont strácať čas s nimi, ak chcete typ bolesti hlavy, ktorú ste získali.
Nielen to, že sú nelegálne, a je to proti pravidlám fóra, aby v žiadnom prípade.

Ak máte skutočnú kópiu XP, môžeme vyskúšať, ktorý vám pomôže nainštalovať, ak si budete priať.
Old 1. mája 2008, 16:59
Nový člen skupiny

hi phil áno súhlasím s tebou byť úprimná jednoducho chcel vidieť, čo rozdiel DirectX10 by nestojí peniaze, myslím, že moje xp pravý keď mám kľúč a všetko.

takže si myslíš, že čerstvé inštaláciu xp by fungovať, ale je zvyknutý boot z DVD by jednoducho musieť použiť CD disk, a dúfam, že doesnt hrať hore

vďaka
Old 1. mája 2008, 17:05
Darcu Skupina

Nedohodnú-li se DVD disk je vadný, nie je žiadny dôvod, prečo by sa nemala boot z XP CD, pretože všetky XP Inštalácia disky zavádzať.
Malo by byť obyčajným prípade vloženia disku a reštartu PC, za predpokladu, spúšťacej sekvencie v BIOSu je nastavený správne.

Potom použite XP sprievodca inštaláciou prepísanie Vista a urobiť formát a čistú inštaláciu
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základné dosky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pevný disk Problem matthewforu Drives & Removable Media 1 25. júna 2008 07:03
DVD mechanika Problem .... Rude Drives & Removable Media 1 3. februára 2008 15:04
DVD Problém CD1 Drives & Removable Media 10 26. januára 2008 08:00
Pen U3 disk kompatibilný problém :: AARON:: Drives & Removable Media 5 16. august 2007 04:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.