![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poďme sa vrátiť o niekoľko krokov, aby sa pri Vista Ultimate bola inštalovaná a pracovné ok.
Aký hardvér a softvér bol inštalovaný, a to najprv v čase, kedy bola pracovná ok? Co jsi to add (hardvér alebo softvér), a od tej prvej, keď neuznal vaše Lite-on SHM-165p6s02c? Mohlo by to byť váš najlepší stávka na odstránenie všetkých oddielov z vášho HDD a začať znova ..... tj zavádzaním s Vista DVD a nechať ju rozdelenie a formátovanie disku a urobiť novú inštaláciu. Vzhľadom na ladenie ste robili, že by bolo dobré resetovat bios predvolené nastavenia, ako začnete. Tam sa nezdá byť akékoľvek ojínit alebo z dôvodu, čo ste hlásené, takže budete musieť niečo urobiť drastické takhle IMO, ak ste mať šancu na triedenie vecí. Tiež dont byť v pokušení skúsiť veľa vecí (bodné v tmavom), ak niečo nie je ísť do plánu. Správa sem prvý .... k dispozícii dostatok expertov tu na pomoc ![]() Veľa šťastia s ním ...... oh btw som sa spýtať ..... je to skutočný kópiu Vista? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| ahoj díky za všetku pomoc pri Vista bol nainštalovaný som nero 8.1 a poweriso insalled to je všetko v súvislosti s DVD / CD software. v prvom a vista nero kde horí dvd atď Jemné, ale potom prestali čítanie diskov bolo spáliť, ale pracoval predtým som vždy používa len môj dvd spisovateľ tak CD-RW len prišiel do hry, kým sa problém s dvd Vista boot dvd zvyknutý z dvd mechaniku buď aj keď aj aktualizované Vista Ultimate s Windows Update je didnt show sp1 prevzali aj ručne, a to bolo okolo času na jednotku zastaviť a xp bych boot na mojom pevnom disku, keď Vista bol nainštalovaný tak používa iný program pre formát istí jeho názvom killdisc alebo niečo. ps môj Vista OEM verzie vďaka |
|
| |||
| |||
| hi phil Bohužiaľ môj Vista nie je pravá jeho OEM verzie vďaka |
|
| |||
| |||
| OK .... predpokladu, chcete inštalovať Vista a XP nie, nechajte to na prvý pohľad, prečo Vista boot disk zvyknutý. Ptal ste sa na disk boot sekvencie v BIOSu, aby sa ubezpečil, že CD / DVD je prvé spúšťacie zariadenie? |
|
| |||
| |||
| OEM znamená, že bol dodaný do Original Equipment Manufacturer pre vaše PC. Ak je tomu tak, potom je to pravý. Keby to bolo stiahnutých alebo kopírovanie, však, potom nie je |
|
| |||
| |||
| Áno aj to pokúsili, ale stále sa nič nestalo CD disk pracuje na boot xp, ale jak jsem řekl, havaruje s cd s xp na CDRW nikdy diel z boot alebo DVD vďaka |
|
| |||
| |||
| áno phil stiahnuty je vopred vďaka |
|
| |||
| |||
| Tak to je pravdepodobne dôvod, prečo máte problémy potom. Veľa veci na Torrenty atď obsahujú malware / spyware atď a manipulovalo a krakovaný, odstraňovaním rôznych systémových súborov. Ak chcete byť úprimný ..... dont strácať čas s nimi, ak chcete typ bolesti hlavy, ktorú ste získali. Nielen to, že sú nelegálne, a je to proti pravidlám fóra, aby v žiadnom prípade. Ak máte skutočnú kópiu XP, môžeme vyskúšať, ktorý vám pomôže nainštalovať, ak si budete priať. |
|
| |||
| |||
| hi phil áno súhlasím s tebou byť úprimná jednoducho chcel vidieť, čo rozdiel DirectX10 by nestojí peniaze, myslím, že moje xp pravý keď mám kľúč a všetko. takže si myslíš, že čerstvé inštaláciu xp by fungovať, ale je zvyknutý boot z DVD by jednoducho musieť použiť CD disk, a dúfam, že doesnt hrať hore vďaka |
|
| |||
| |||
| Nedohodnú-li se DVD disk je vadný, nie je žiadny dôvod, prečo by sa nemala boot z XP CD, pretože všetky XP Inštalácia disky zavádzať. Malo by byť obyčajným prípade vloženia disku a reštartu PC, za predpokladu, spúšťacej sekvencie v BIOSu je nastavený správne. Potom použite XP sprievodca inštaláciou prepísanie Vista a urobiť formát a čistú inštaláciu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. júna 2008 07:03 |
| DVD mechanika Problem .... | Rude | Drives & Removable Media | 1 | 3. februára 2008 15:04 |
| DVD Problém | CD1 | Drives & Removable Media | 10 | 26. januára 2008 08:00 |
| Pen U3 disk kompatibilný problém | :: AARON:: | Drives & Removable Media | 5 | 16. august 2007 04:30 |
| Thread Tools | |
| |