![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Идемо назад неколико корака, до када је била инсталирана Виста Ултимате и радних ок.
Шта је хардвер и софтвер инсталиран, у почетку, када је радећи у реду? Шта сте додали (хардуаре или софтуаре) између онда и кад га прво пропустио препознате ваше Лите-он схм-165п6с02ц? То може бити ваш најбољи кладити да уклоните све партиције са Вашег ХДД и почети из почетка ..... тј боотинг са Виста ДВД-а и само га партицију форматирате диск и урадите чисту инсталацију. У погледу свих прилагођавати сте урадили, може такође бити добра идеја да се ресетирати БИОС-дефаулт подешавања, пре него што почнете. Ту се не чини се да било који из чиста мира што си пријављен, па вам треба нешто учинити овако драстичан ИМО, ако има било какве шансе за разврставање ствари ван. Такође, не бити у искушењу да испробате сијасет ствари (убадање у мраку), ако нешто не иде на план. Пријави се овде први назад .... има довољно стручњака овде за помоћ ![]() Срећно са њом ...... ох бту, морам питати ..... Да ли је ово оригинални примјерак Виста? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
|
|||
|
|||
|
бок хвала за сву помоћ, када је видик инсталиран НЕРО сам имала 8,1 и поуерисо инсаллед тај све у односу на ДВД / ЦД софтвера.
на први видик и НЕРО где спаљивање двд итд фино, али онда је престао читање дискова је спаљено, али им је претходно радила сам увек користи само мој ДВД писац па ЦД-РУ погон тек у игру све док се проблем са двд видик двд навика чизма фром ДВД погон или и кад сам упдатед Виста Ултимате са Уиндоус Упдате то није схоу сп1 и скинути га ручно, те да је око времена погона престала уоулднт боот ксп и на мом хард диску кад је била инсталирана Виста па користи неки други програм за сигуран облик његова зове киллдисц или нешто. пс мој видик је ОЕМ верзија хвала опет |
|
|
|||
|
|||
|
бок Пхил
нажалост мој видик није оригиналан један њен ОЕМ верзија хвала |
|
|
|||
|
|||
|
ОК .... претпостављив желите да инсталирате Видик па КСП не, нека први погледамо зашто је Виста боот диска навика.
Јесте ли проверили боот диск секвенци у БИОС-у, како би били сигурни да је ЦД / ДВД погон је први боот уређај? |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Ако је то преузето или копирано, међутим, тада није |
|
|
|||
|
|||
|
ыес Покушао сам ово, али још увек не дешава се ништа у цдром погон ради на боот ксп али као што сам рекао црасхес са ксп цд у року од цдру никада дела из боот или ДВД погон
хвала |
|
|
|||
|
|||
|
ыес Пхил преузето је преацтиватед
хвала |
|
|
|||
|
|||
|
Па то је вероватно разлог зашто имате проблема онда.
Много је ствари на кабла итд садржи злонамерни софтвер / спыуаре и сл је и са тамперед напукао, уклањањем различитих системских датотека. Да будем искрен ..... донт уасте Ваше време с њима, осим ако не желите да се тип главобоље коју добијате. Не само да су противзаконито и то је против правила форума дискутовати на било који начин. Ако имате аутентичну копију КСП, можемо покушати помоћи да инсталирате уколико то желите. |
|
|
|||
|
|||
|
Бок Пхил Да слажем се са тобом да будем искрен само желео да видим шта ће направити разлику дирецткс10 не вреди тај новац мислим мој ксп се оригинални иако је добио кључ и све.
па да ли ви мислити чисту инсталацију од ксп би да раде, али навика чизма фром ДВД погон би је само да користите цдром дриве и нада се да се играју хвала |
|
|
|||
|
|||
|
ДВД погон, осим ако је неисправан, нема разлога зашто он не би могао из КСП боот ЦД-а, као и све инсталације КСП дискова су боотабле.
Требало би да буде само један случај уметања диска и поновног покретања рачунара, уз претпоставку ваш БИОС-у боот секвенца је постављена исправно. Тада користите чаробњак за инсталацију КСП пребришете Виста партицију и формат и направити чисту инсталацију |