менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 травня 2008, 15:44
Донор групи

Давайте повернемося на кілька кроків, щоб, коли Vista Ultimate були встановлені і працюють нормально.

Що було встановлено обладнання та програмне забезпечення, на початковому етапі, коли вона працювала нормально?

Що ви додасте (апаратний або програмний) між тоді і коли вона вперше не зміг визнати вашу Lite-On SHM-165p6s02c?

Це можуть бути ваші найкращі ставки, щоб видалити всі розділи з жорсткого диска і почати все заново ..... тобто завантаження з Vista DVD і даючи йому розбити і відформатувати диск і зробити нову установку.
З огляду на всі налаштування ви зробили, це також може бути гарною ідеєю, щоб скинути налаштування BIOS за замовчуванням, перед початком роботи.

Там не спостерігається ніяких ні з сього з того, що ви повідомили, тому ви повинні зробити що-небудь різке, як це ІМО, якщо ви хочете мати шанс на сортування речей.

Крім того, Dont спокуси спробувати незліченну речей (колоти в темряві), якщо щось не за планом.
Доповідь сюди перше .... є достатньо фахівців тут, щоб допомогти

Удача з нею

...... Так до речі, я повинен запитати ..... це справжня копія Vista?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 Травень 2008, 16:03
Нові члени групи

Привіт усім спасибі за допомогу, коли Vista була встановлена я Nero 8.1 і PowerISO insalled Це все відносно DVD / CD програмне забезпечення.

Спочатку Vista і Nero Burning DVD, де штраф і т.д., але потім він перестав читати диски він горів, але вони працювали раніше я завжди просто використовували моє DVD Writer тому CD-RW привід тільки прийшов в гру, поки проблема з DVD

Vista DVD звичай завантаження з DVD-диска або

Також, коли я оновив Vista Ultimate з Windows Update вона didn't показати sp1 я завантажив його вручну, і що було навколо часом диск зупинився і XP Wouldnt завантаження на свій жорсткий диск, коли Vista була встановлена таким інша програма у формат впевнений, що його називають killdisc або що-небудь.

PS моя перспектива є OEM-версії

Ще раз спасибі
Old 1 травня 2008, 16:27
Нові члени групи

Привіт Phil

На жаль, моя Vista не є справжньою своєї OEM-версії

спасибо
Old 1 травня 2008, 16:29
Донор групи

ОК .... якщо ви хочете встановити Vista, а не XP, давайте спочатку подивимося, чому звичай Vista завантажувального диска.
Ви вже перевірили послідовність завантаження диска в BIOS, щоб переконатися, що CD / DVD диск є першим завантажувальним пристроєм?
Old 1 травня 2008, 16:31
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав johnboy1998 View Post
Привіт Phil

На жаль, моя Vista не є справжньою своєї OEM-версії

спасибо
OEM означає, що було поставлено в Original Equipment Manufacturer для вашого ПК. Якщо це так, то це справжній.

Якщо вона була завантажена і не розмножуються, однак, то він не є
Old 1 травня 2008, 16:33
Нові члени групи

Так, я намагався, але це ще нічого не відбувається, з компакт-диска робіт для завантаження XP, але як я вже сказав аварій з компакт-диска протягом XP CDRW ніколи не працює з завантажувальними або DVD-дисків

спасибо
Old 1 травня 2008, 16:37
Нові члени групи

Так Phil завантажена він заздалегідь підключену

спасибо
Old 1 травня 2008, 16:42
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав johnboy1998 View Post
Так Phil завантажена він заздалегідь підключену

спасибо
Ну що, ймовірно, чому у вас виникли проблеми тоді.
Багато речей на торенти т.д. містить шкідливого / шпигунського ПЗ і т.д., і було підроблено і тріщинами, видаливши різні файли системи.

Щоб бути чесним ..... Dont витрачати свій час з ними, якщо ви хочете типом головного болю ви отримуєте.
Не тільки про те, що вони є незаконними, і це проти правил форуму для обговорення в будь-якому випадку.

Якщо у вас є справжня копія XP, ми можемо спробувати допомогти Вам установку цього, якщо хочете.
Old 1 травня 2008, 16:59
Нові члени групи

Привіт Phil так, я згоден з вами, щоб бути чесним просто хотів подивитися, яка різниця DirectX10 буде робити не варто грошей, я думаю, що мій XP є справжнім, хоча є ключ і все.

Так ви думаєте свіжої установки XP буде працювати, але він звичай завантаження з DVD-диск буде просто необхідно використовувати диск у дисковод і сподіваємося, що вона doesn't підігравати

спасибо
Old 1 травня 2008, 17:05
Донор групи

Якщо DVD-привід пошкоджений, немає жодної причини, чому вона не повинна завантажитися з диска XP, так як усі диски XP установці завантажувальним.
Вона повинна бути просто при вставці диска і перезапуску комп'ютера, передбачається, що ваш порядок завантаження в BIOS встановлений правильно.

Потім за допомогою майстра установки XP, щоб перезаписати розділ Vista і зробити формат і чиста установка
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.