![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Давайте повернемося на кілька кроків, щоб, коли Vista Ultimate були встановлені і працюють нормально.
Що було встановлено обладнання та програмне забезпечення, на початковому етапі, коли вона працювала нормально? Що ви додасте (апаратний або програмний) між тоді і коли вона вперше не зміг визнати вашу Lite-On SHM-165p6s02c? Це можуть бути ваші найкращі ставки, щоб видалити всі розділи з жорсткого диска і почати все заново ..... тобто завантаження з Vista DVD і даючи йому розбити і відформатувати диск і зробити нову установку. З огляду на всі налаштування ви зробили, це також може бути гарною ідеєю, щоб скинути налаштування BIOS за замовчуванням, перед початком роботи. Там не спостерігається ніяких ні з сього з того, що ви повідомили, тому ви повинні зробити що-небудь різке, як це ІМО, якщо ви хочете мати шанс на сортування речей. Крім того, Dont спокуси спробувати незліченну речей (колоти в темряві), якщо щось не за планом. Доповідь сюди перше .... є достатньо фахівців тут, щоб допомогти ![]() Удача з нею ...... Так до речі, я повинен запитати ..... це справжня копія Vista? Моя система: Головна Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт усім спасибі за допомогу, коли Vista була встановлена я Nero 8.1 і PowerISO insalled Це все відносно DVD / CD програмне забезпечення.
Спочатку Vista і Nero Burning DVD, де штраф і т.д., але потім він перестав читати диски він горів, але вони працювали раніше я завжди просто використовували моє DVD Writer тому CD-RW привід тільки прийшов в гру, поки проблема з DVD Vista DVD звичай завантаження з DVD-диска або Також, коли я оновив Vista Ultimate з Windows Update вона didn't показати sp1 я завантажив його вручну, і що було навколо часом диск зупинився і XP Wouldnt завантаження на свій жорсткий диск, коли Vista була встановлена таким інша програма у формат впевнений, що його називають killdisc або що-небудь. PS моя перспектива є OEM-версії Ще раз спасибі |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Phil
На жаль, моя Vista не є справжньою своєї OEM-версії спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
ОК .... якщо ви хочете встановити Vista, а не XP, давайте спочатку подивимося, чому звичай Vista завантажувального диска.
Ви вже перевірили послідовність завантаження диска в BIOS, щоб переконатися, що CD / DVD диск є першим завантажувальним пристроєм? |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Якщо вона була завантажена і не розмножуються, однак, то він не є |
|
|
|||
|
|||
|
Так, я намагався, але це ще нічого не відбувається, з компакт-диска робіт для завантаження XP, але як я вже сказав аварій з компакт-диска протягом XP CDRW ніколи не працює з завантажувальними або DVD-дисків
спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Так Phil завантажена він заздалегідь підключену
спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Ну що, ймовірно, чому у вас виникли проблеми тоді.
Багато речей на торенти т.д. містить шкідливого / шпигунського ПЗ і т.д., і було підроблено і тріщинами, видаливши різні файли системи. Щоб бути чесним ..... Dont витрачати свій час з ними, якщо ви хочете типом головного болю ви отримуєте. Не тільки про те, що вони є незаконними, і це проти правил форуму для обговорення в будь-якому випадку. Якщо у вас є справжня копія XP, ми можемо спробувати допомогти Вам установку цього, якщо хочете. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Phil так, я згоден з вами, щоб бути чесним просто хотів подивитися, яка різниця DirectX10 буде робити не варто грошей, я думаю, що мій XP є справжнім, хоча є ключ і все.
Так ви думаєте свіжої установки XP буде працювати, але він звичай завантаження з DVD-диск буде просто необхідно використовувати диск у дисковод і сподіваємося, що вона doesn't підігравати спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
Якщо DVD-привід пошкоджений, немає жодної причини, чому вона не повинна завантажитися з диска XP, так як усі диски XP установці завантажувальним.
Вона повинна бути просто при вставці диска і перезапуску комп'ютера, передбачається, що ваш порядок завантаження в BIOS встановлений правильно. Потім за допомогою майстра установки XP, щоб перезаписати розділ Vista і зробити формат і чиста установка |