![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vzal jsem si z mých CD ROM, nahrazuje jej dvd spisovatel, od té doby mé původní dvd rom se zdá, že se na CD-ROM místa hraje CD, CD ROMů, ale nedělá nic, když jsem dal dvd do něj Nainstaloval jsem to správně, tj. master / slave atd. jakékoliv nápady by bylo velmi oceňována |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když říkáte, že nic nedělá, když dáš na DVD v ...... myslíš tím automaticky není kop, nebo to říkáš disku nelze přistupovat v mém počítači?
| |||
| |||
| Citace:
ale když jsem dal dvd do něj můžete slyšet i to přádelnictví ale automaticky does'nt rozkopnout ale když jsem dal CD-ROM nebo CD v něm hrají |
|
| |||
| |||
| Můžeš právo ikonu Tento počítač a expplore DVD? |
|
| |||
| |||
| i když pravým tlačítkem myši a prozkoumat je mi k vložení disku do mechaniky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Spuštění OS Vypnuto RAM jen. | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 3 | 1. srpna 2009 10:04 |
| Nelze přečíst disk DVD nebo CD mechanika, DVD mechanika nenačte disků | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25. dubna 2009 10:14 |
| CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačním systémem Windows 2K Professional ... | use_me | Obecné Hardware Chat | 12 | 13. října 2008 00:49 |
| Provozování Pevný disk z jednoho počítače na jiný | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2. ledna 2008 06:54 |
| Pomalé spuštění CD / DVD RW | TomUK | Multimedia & Kodeky | 7 | 29. listopad 2007 03:29 |
| Thread Nástroje | |
| |