![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i otti minun cd rom, korvasi sen dvd kirjailija, sittemmin alkuperäisessä dvd rom näyttää ottaneen cd rom asema se toistaa cd: n, CD-ROM-levyt, mutta ei tee mitään, kun olen tehnyt dvd siinä Olen asentanut sitä oikein eli master / slave etc ideoita olisi suuresti arvostettu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kun te sanotte, se ei tee mitään, kun laittaa DVD: ...... do you mean AutoPlay ei potkia, tai sinä tarkoitat asema ei voi käyttää Oma tietokone?
| |||
| |||
| Quote:
mutta kun esitin dvd sen voin kuulla sen kehruu mutta automaattisesti does'nt kova mutta jos olen tehnyt cd-rom tai cd se, niillä |
|
| |||
| |||
| Voitko oikeus napsauta Oma tietokone ja expplore DVD? |
|
| |||
| |||
| kun i oikeus valita ja tutkia Se kertoo minulle lisätä levy asemaan |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Toimintatarpeita OS Off RAM Ainoastaan. | cheesepuff | Rautatavaran Chat | 3 | 1. Aug 2009 10:04 |
| Tietokone ei pysty lukemaan DVD-tai CD-asema, DVD-asema ei Load Levyt | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25th Apr 2009 10:14 |
| CD-asema kysymyksiä Dell OptiPlex SX260, Windows 2K Professional ... | use_me | Rautatavaran Chat | 12 | 13. lokakuu 2008 00:49 |
| Running a Hard Drive yhdeltä tietokoneelta toiselle | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2. Jan 2008 06:54 |
| Hidas käynnissä CD / DVD-RW-asema | TomUK | Multimedia & Codecs | 7 | 29. marraskuu 2007 03:29 |
| Thread Tools | |
| |