![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA je uzeo vanjska strana moj cd rom, zamijenjen je sa dvd pisac, od tada moj originalni dvd rom izgleda da su se na CD ROM-a mjesto to igra CD-a, CD ROM-ovima, ali ne radi ništa kad sam stavio dvd u njoj imam ga instaliranog ispravno tj. master / etc rob bilo koji ideja bi bilo mnogo poštovati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada kažu da ne radi ništa kada ste stavili DVD-u ...... to misliš AutoPlay ne kick u, ili ste kazivanje pogon ne može se pristupiti u My Computer?
| |||
| |||
| Quote:
ali kad sam stavio dvd u njega ja mogu čuti ali predenje AutoPlay does'nt kick u ali ako sam stavio CD-ROM ili CD-u, oni igraju |
|
| |||
| |||
| Možete li pravo kliknite My Computer i expplore DVD? |
|
| |||
| |||
| našto ja pravo kliknite i istražiti kaže ona meni da umetnete disk u pogon |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokretanje OS Off RAM Samo. | cheesepuff | General Hardware Chat | 3 | 1. kolovoz 2009 10:04 |
| Računalo ne može pročitati CD ili DVD pogon diska; DVD pogon ne Opterećenje diskova | Schmerz Meister | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 25. travanj 2009 10:14 |
| CD pitanja o Dell Optiplex SX260, Windows 2K Stručni ... | use_me | General Hardware Chat | 12 | 13. listopad 2008 00:49 |
| Running tvrdog diska s jednog računala na drugo | zenit84 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 2. siječanj 2008 06:54 |
| Sporo trčanje CD / DVD RW pogon | TomUK | Multimedija i kodeci | 7 | 29. studeni 2007 03:29 |
| Thread Tools | |
| |