![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš paėmė iš mano CD-ROM, pakeitė jį su DVD Writer, nuo tada mano originalus DVD diskas atrodo ėmėsi CD ROM vieta jis groja CD, CD-ROM, tačiau nieko nedaro, kai aš įdėti DVD į jį Aš įdiegtas tinkamai, ty master / slave ir tt idėjų būtų labai dėkingi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai sako, kad nieko nedaro, kai jūs galėsite įdėti DVD ...... do you mean AutoPlay nėra nulems, ar tu kalbi vairuoti negali būti atvertas Mano kompiuteris?
| |||
| |||
| Citata:
bet kai aš įdėti DVD į jį aš galiu išgirsti, bet verpimui AutoPlay does'nt Mirti bet jeigu aš įdėti CD-ROM ar CD, jie vaidina |
|
| |||
| |||
| Ar galite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris ir expplore DVD? |
|
| |||
| |||
| Citata:
jis man sako, kad įrašyti diską į diskų įrenginį |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Running OS Off RAM Only. | cheesepuff | General Hardware Chat | 3 | 1 rugpjūtis 2009 10:04 |
| Kompiuteris negali perskaityti DVD diską ar CD disko, DVD disko nėra įkeliamas Ratlankiai | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 25, 2009 10:14 |
| Kompaktinių diskų klausimus Dell Optiplex SX260, Windows 2K Profesionalus ... | use_me | General Hardware Chat | 12 | 13 spalis 2008 00:49 |
| Veikia Kietasis diskas iš vieno kompiuterio į kitą | zenit84 | Drives & Removable Media | 1 | 2 sausis 2008 06:54 |
| Lėtai veikia CD / DVD RW | TomUK | Multimedia & Codecs | 7 | Lapkritis 29, 2007 03:29 |
| Temos įrankiai | |
| |