![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је узео ван мој цд ром, замењен је са двд писац, од тада мој оригинални двд ром изгледа да су се на ЦД РОМ-а место за игра ЦД-а, ЦД РОМ-овима, али не ради ништа кад сам ставио двд у њој имам га инсталираног исправно тј мастер / етц роб било који идеја би било много поштовати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када кажу да не ради ништа када сте ставили ДВД-у ...... то мислиш АутоПлаы не кицк у, или сте казивање погон не може се приступити у Мы Цомпутер?
| |||
| |||
| Куоте:
али кад сам ставио двд у њега ја могу чути али предење АутоПлаы доес'нт кицк у али ако сам ставио ЦД-РОМ или ЦД-у, они играју |
|
| |||
| |||
| Можете ли право кликните Мы Цомпутер и експплоре ДВД? |
|
| |||
| |||
| нашто ја право куцкати и истражи каже она мени да уметнете диск у погон |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покретање ОС Офф РАМ Само. | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 1 аугуст 2009 10:04 |
| Рачунар не може да прочита ЦД или ДВД погон диска; ДВД погон не оптерећење дискова | Сцхмерз Меистер | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 25 април 2009 10:14 |
| ЦД питања о Делл Оптиплекс СКС260, Уиндоус 2К Стручни ... | усе_ме | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 13 октобар 2008 00:49 |
| Руннинг врстог диска са једног рачунара на друго | зенит84 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 2 јануар 2008 06:54 |
| Споро трчање ЦД / ДВД РУ погон | ТомУК | Мултимедија и кодеци | 7 | 29 новембар 2007 03:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |