![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дістав CD-ROM, його замінив на DVD Writer, з тих пір мій оригінальний DVD диск, схоже, сталося CD-ROM's він грає CD, CD-ROM, але нічого не робить, коли я поклав у неї DVD Я встановив його правильно тобто Master / Slave і т.д. будь-яка ідея буде прийнята з вдячністю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви говорите, вона нічого не робить, коли ви поставите DVD в ...... Ви маєте на увазі автопілот НЕ стусан в, або Ви хочете сказати, диск не може бути доступна на моєму комп'ютері?
| |||
| |||
| Цитата:
Але коли я поклав DVD У ньому я чую спінінг, але AutoPlay does'nt удар в Але якби я поклав на компакт-диску або компакт-диска в ньому, вони грають |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер і expplore DVD? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вона розповідає мені, щоб вставити диск у дисковод |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск ОС Off ОЗУ Only. | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 серпня 2009 10:04 |
| Комп'ютер не може прочитати DVD диски або компакт-дисків, DVD привід не завантажувальних дисків | Schmerz Meister | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 25 квітня 2009 10:14 |
| CD-привід питань Dell Optiplex SX260, під управлінням Windows 2K Професійний ... | use_me | Генеральний обладнання чат | 12 | 13 жовтня 2008 00:49 |
| Запуск жорсткого диска з одного комп'ютера на інший | zenit84 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 2 січня 2008 06:54 |
| Низька працює CD / DVD RW Drive | TomUK | Мультимедіа & кодеки | 7 | 29 листопада 2007 03:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |