menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

DVD zvyklý show v bios a grub oddíl se zrušuje

Reply

Thread Nástroje
Old 1.ledna 2008, 12:57
Nový člen skupiny

Default DVD zvyklý show v bios a grub oddíl se zrušuje

Nedávno jsem se pokusil nainstalovat linux zapomněl na to, a znovu partitioned mého pevného disku počítače na vědomí hasn't byl vypnut, protože je. Dnes i stažené hackinstosh (x86 verzi macintosh) a šlo to nainstalovat, ale všiml jsem do DVD wasn't v mém počítači nebo správce zařízení jsem se rozhodl to zkusit a rebootujte ale didnt řešit nic ... protože teď jeho hledáme grub bootovat ale i převýšení a převýšení ocitla ve Windows nebo Linux disk opravit boot problém jakékoliv nápady?
Old 1. ledna 2008, 16:39
Banned Skupina

Default DVD zvyklý show v bios a grub oddíl se zrušuje

mabye zkuste upgrade firmware, nebo tak něco mabye to máš odpojený

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
HELP! Budou smazané soubory objeví na přenosný pevný disk? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30. ledna 2009 13:02
Zrušen linux, nemůže dostat na XP oblast HELP !!!!!!!! gorevan Operační systémy Windows 2 11. listopadu 2008 21:55
Zvyklý zobrazit skryté soubory a složky sungod000 Virus, spyware a bezpečnost 9 9. dubna 2008 08:00
Rozdělovací problém, okna zvyklý oblast ashaiba Operační systémy Windows 5 21. březen 2008 23:46
SD karty oddíl zrušen náhodou. Robbie Drives & Removable Media 2 1. prosinec 2007 02:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.