![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se pokusil nainstalovat linux zapomněl na to, a znovu partitioned mého pevného disku počítače na vědomí hasn't byl vypnut, protože je. Dnes i stažené hackinstosh (x86 verzi macintosh) a šlo to nainstalovat, ale všiml jsem do DVD wasn't v mém počítači nebo správce zařízení jsem se rozhodl to zkusit a rebootujte ale didnt řešit nic ... protože teď jeho hledáme grub bootovat ale i převýšení a převýšení ocitla ve Windows nebo Linux disk opravit boot problém jakékoliv nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye zkuste upgrade firmware, nebo tak něco mabye to máš odpojený
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP! Budou smazané soubory objeví na přenosný pevný disk? | cashewcashish | Drives & Removable Media | 1 | 30. ledna 2009 13:02 |
| Zrušen linux, nemůže dostat na XP oblast HELP !!!!!!!! | gorevan | Operační systémy Windows | 2 | 11. listopadu 2008 21:55 |
| Zvyklý zobrazit skryté soubory a složky | sungod000 | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 9. dubna 2008 08:00 |
| Rozdělovací problém, okna zvyklý oblast | ashaiba | Operační systémy Windows | 5 | 21. březen 2008 23:46 |
| SD karty oddíl zrušen náhodou. | Robbie | Drives & Removable Media | 2 | 1. prosinec 2007 02:59 |
| Thread Nástroje | |
| |