![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσετε linux ξεχάσει γι 'αυτό και την εκ νέου κατατμηθούν μου σημείωμα σκληρό δίσκο του υπολογιστή hasn't έχουν απενεργοποιηθεί από το τους. Σήμερα θ τηλεφορτωθούν hackinstosh (x86 έκδοση του Macintosh) και επρόκειτο να εγκαταστήσετε αλλά είδα από DVD drive wasn't στον υπολογιστή μου ή συσκευή i διαχειριστής αποφάσισε να δοκιμάσει και επανεκκινήστε αλλά didn't λύσει τίποτα ... γιατί τώρα, την ψάχνει για να εκκινήσετε το grub αλλά επίκλισης και θ επίκλισης τεθεί σε Windows ή Linux δίσκο, για να ορίσει την εκκινήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ιδέες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye δοκιμάστε την αναβάθμιση του firmware ή κάτι mabye πήρε αποσυμπλεγμένο
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HELP! Θα διαγραφούν τα αρχεία εμφανίζονται σε φορητό σκληρό δίσκο; | cashewcashish | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Ιαν 2009 13:02 |
| Διαγράφεται το linux, δεν μπορεί να φτάσει σε διαμέρισμα XP HELP !!!!!!!! | gorevan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Νοε 2008 21:55 |
| Wont δείτε τα κρυφά αρχεία και φακέλους | sungod000 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 9 | 9 Απρ 2008 08:00 |
| Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα | ashaiba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 21 Μαρ 2008 23:46 |
| Κάρτα SD διαμέρισμα διαγραφεί κατά λάθος. | Robbie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 1ο Δεκ. 2007 02:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |