manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

DVD pogon ima običaj prikazivati u bios i grub particija izbrisana

Reply

Thread Tools
Old 1 siječnja 2008, 12:57
Novi član grupe

Default DVD pogon ima običaj prikazivati u bios i grub particija izbrisana

Nedavno sam pokušao instalirati linux zaboravili i ponovo ga partitioned moj hard disk računala bilješku hasn't bio isključen od njih. Danas sam skinuti hackinstosh (x86 verzije Macintosh) i bio je idući u instalaciju, ali sam primijetio po DVD pogon nije u mojem računalo ili uređaj menadžer odlučio sam pokušati ponovo pokrenuti ali to nije ništa riješiti ... jer je sada u potrazi za svojim grub to čizma ali licemjerje i ja licemjerje stavi u windows ili linux disk popraviti boot problem bilo koji ideja?
Old 1. siječanj 2008, 16:39
Zabranjen Group

Default DVD pogon ima običaj prikazivati u bios i grub particija izbrisana

mabye nadogradnjom firmvera ili pokušati nešto mabye ga je dobio bez veze

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
POMOZITE! Izbrisanih datoteka će se pojaviti na prijenosni hard disk? cashewcashish Drives & Izmjenjivi mediji 1 30 siječanj 2009 13:02
Izbrisano Linux, ne može dobiti na XP particiju POMOZITE !!!!!!!! gorevan Windows Operating Systems 2 11. studeni 2008 21:55
Navika pokazuju skrivene datoteke i mape sungod000 Virus, Spyware i sigurnost 9 9. travanj 2008 08:00
Particije problem, Windows particiju navika ashaiba Windows Operating Systems 5 21. ožujak 2008 23:46
SD kartica particiju slučajno obrisane. Robbie Drives & Izmjenjivi mediji 2 1. prosinac 2007 02:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.