![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam pokušao instalirati linux zaboravili i ponovo ga partitioned moj hard disk računala bilješku hasn't bio isključen od njih. Danas sam skinuti hackinstosh (x86 verzije Macintosh) i bio je idući u instalaciju, ali sam primijetio po DVD pogon nije u mojem računalo ili uređaj menadžer odlučio sam pokušati ponovo pokrenuti ali to nije ništa riješiti ... jer je sada u potrazi za svojim grub to čizma ali licemjerje i ja licemjerje stavi u windows ili linux disk popraviti boot problem bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye nadogradnjom firmvera ili pokušati nešto mabye ga je dobio bez veze
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| POMOZITE! Izbrisanih datoteka će se pojaviti na prijenosni hard disk? | cashewcashish | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30 siječanj 2009 13:02 |
| Izbrisano Linux, ne može dobiti na XP particiju POMOZITE !!!!!!!! | gorevan | Windows Operating Systems | 2 | 11. studeni 2008 21:55 |
| Navika pokazuju skrivene datoteke i mape | sungod000 | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 9. travanj 2008 08:00 |
| Particije problem, Windows particiju navika | ashaiba | Windows Operating Systems | 5 | 21. ožujak 2008 23:46 |
| SD kartica particiju slučajno obrisane. | Robbie | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 1. prosinac 2007 02:59 |
| Thread Tools | |
| |