kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

DVD-meghajtó szokás tüntetni a BIOS és grub partíció törölve

Reply

Téma eszközök
Old Január 1, 2008, 12:57
Új tag Csoport

Default DVD-meghajtó szokás tüntetni a BIOS és grub partíció törölve

Nemrég megpróbáltam telepíteni linux felejtettem el, és újra particionálandó én tudomásul számítógép merevlemezén hasn't volt lekapcsolásáról hiszen őket. Ma letöltötték hackinstosh (x86 változata Macintosh) és a fog telepíteni, de észrevettem, a DVD-meghajtó wasn't a Sajátgép vagy Eszközkezelőt én úgy döntött, hogy megpróbálja újraindítani, de ez didnt megoldani valamit ... mert a keresett grub boot de vidám és i cant be egy Windows vagy Linux lemezre rögzítése a boot probléma valami ötleted?
Old Január 1. 2008, 16:39
Tiltott Group

Default DVD-meghajtó szokás tüntetni a BIOS és grub partíció törölve

mabye próbálja firmware frissítése vagy valami mabye kapott lemezektől

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
HELP! Will törölt fájlok megjelennek a hordozható merevlemezt? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30. január 2009 13:02
Törölt linux, nem tud az XP partíciót HELP !!!!!!!! gorevan A Windows operációs rendszerek 2 11. november 2008 21:55
Szokás Rejtett fájlok és mappák sungod000 Vírus, kémprogram és biztonság 9 9. április 2008 08:00
Partíció probléma, ablakok szokás partíciós ashaiba A Windows operációs rendszerek 5 21. március 2008 23:46
SD-kártya partíciót törölt véletlenül. Robbie Drives & Removable Media 2 1. december 2007 02:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.