![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég megpróbáltam telepíteni linux felejtettem el, és újra particionálandó én tudomásul számítógép merevlemezén hasn't volt lekapcsolásáról hiszen őket. Ma letöltötték hackinstosh (x86 változata Macintosh) és a fog telepíteni, de észrevettem, a DVD-meghajtó wasn't a Sajátgép vagy Eszközkezelőt én úgy döntött, hogy megpróbálja újraindítani, de ez didnt megoldani valamit ... mert a keresett grub boot de vidám és i cant be egy Windows vagy Linux lemezre rögzítése a boot probléma valami ötleted? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye próbálja firmware frissítése vagy valami mabye kapott lemezektől
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HELP! Will törölt fájlok megjelennek a hordozható merevlemezt? | cashewcashish | Drives & Removable Media | 1 | 30. január 2009 13:02 |
| Törölt linux, nem tud az XP partíciót HELP !!!!!!!! | gorevan | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. november 2008 21:55 |
| Szokás Rejtett fájlok és mappák | sungod000 | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 9. április 2008 08:00 |
| Partíció probléma, ablakok szokás partíciós | ashaiba | A Windows operációs rendszerek | 5 | 21. március 2008 23:46 |
| SD-kártya partíciót törölt véletlenül. | Robbie | Drives & Removable Media | 2 | 1. december 2007 02:59 |
| Téma eszközök | |
| |