mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

DVD-ROM įprotis rodyti bios ir grub skirsnis išbraukiamas

Reply

Temos įrankiai
Old 1 sausis 2008, 12:57
Naujas Narys

Default DVD-ROM įprotis rodyti bios ir grub skirsnis išbraukiamas

Aš neseniai bandė įdiegti "Linux" pamiršo apie jį ir vėl padalijo į kietąjį diską dėmesį hasn't kompiuteris buvo išjungtas, nes jiems. Today I downloaded hackinstosh (x86 versijos "Macintosh") ir buvo ketinama įdiegti, bet aš pastebėjau, padarytais DVD wasnt mano kompiuterio ar Device Manager "Aš nusprendžiau išbandyti ir paleisti, bet jis didnt išspręsti nieko ... nes dabar jo ieško grub atsisiųsti bet cant ir i cant įdėti į Windows arba Linux disko nustatyti įkrovos problemos Any ideas?
Old 1 sausis 2008, 16:39
Banned Group

Default DVD-ROM įprotis rodyti bios ir grub skirsnis išbraukiamas

mabye bandyti atnaujinti firmware ar kažką mabye jis gavo atjungtas

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HELP! Ar ištrintus failus rodo į nešiojamas kietasis diskas? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30 sausis 2009 13:02
Išbraukta Linux, negali patekti į XP disko HELP !!!!!!!! gorevan Windows "operacinės sistemos 2 Lapkritis 11, 2008 21:55
Papratimas Rodyti paslėptus failus ir aplankus sungod000 Virus, Spyware & Security 9 9 balandis 2008 08:00
Pasiskirstymo problema, langai papratimas pasiskirstymo ashaiba Windows "operacinės sistemos 5 Kovas 21, 2008 23:46
SD kortelės skirsnis išbraukiamas atsitiktinai. Robbie Drives & Removable Media 2 1 gruodis 2007 02:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.