![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai bandė įdiegti "Linux" pamiršo apie jį ir vėl padalijo į kietąjį diską dėmesį hasn't kompiuteris buvo išjungtas, nes jiems. Today I downloaded hackinstosh (x86 versijos "Macintosh") ir buvo ketinama įdiegti, bet aš pastebėjau, padarytais DVD wasnt mano kompiuterio ar Device Manager "Aš nusprendžiau išbandyti ir paleisti, bet jis didnt išspręsti nieko ... nes dabar jo ieško grub atsisiųsti bet cant ir i cant įdėti į Windows arba Linux disko nustatyti įkrovos problemos Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye bandyti atnaujinti firmware ar kažką mabye jis gavo atjungtas
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! Ar ištrintus failus rodo į nešiojamas kietasis diskas? | cashewcashish | Drives & Removable Media | 1 | 30 sausis 2009 13:02 |
| Išbraukta Linux, negali patekti į XP disko HELP !!!!!!!! | gorevan | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 11, 2008 21:55 |
| Papratimas Rodyti paslėptus failus ir aplankus | sungod000 | Virus, Spyware & Security | 9 | 9 balandis 2008 08:00 |
| Pasiskirstymo problema, langai papratimas pasiskirstymo | ashaiba | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 21, 2008 23:46 |
| SD kortelės skirsnis išbraukiamas atsitiktinai. | Robbie | Drives & Removable Media | 2 | 1 gruodis 2007 02:59 |
| Temos įrankiai | |
| |