![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я спробував встановити Linux забули про це і знову розділити моє жорсткому диску комп'ютера до відома hasn't був виключений з ними. Сьогодні я скачав hackinstosh (x86 версії Macintosh) і збирався в установці, але я помітив Wasn't DVD-дисків на моєму комп'ютері, або я Device Manager вирішив спробувати і перезавантаження, але вона didn't вирішити нічого ... тому що тепер його шукає GRUB для завантаження, але це лицемірства та я нахиляє покласти в Windows або Linux диск, щоб виправити проблему при завантаженні будь-яких ідей? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye спробуйте оновити прошивку або щось mabye вона отримала відключені
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! Буде видалені файли відображаються на портативному жорсткому диску? | cashewcashish | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 січня 2009 13:02 |
| Віддалений Linux, не можуть потрапити на XP розділ HELP !!!!!!!! | gorevan | Операційні системи Windows | 2 | 11 листопада 2008 21:55 |
| Wont Показувати приховані файли та папки | sungod000 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 9 квітня 2008 08:00 |
| Розділ проблема, Windows звичай розділу | ashaiba | Операційні системи Windows | 5 | 21 березня 2008 23:46 |
| SD карта розділу видалена випадково. | Роббі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 грудня 2007 02:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |