менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Видаляється DVD Показати звичай диска в BIOS і GRUB розділу

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 січня 2008, 12:57
Нові члени групи

Default Видаляється DVD Показати звичай диска в BIOS і GRUB розділу

Нещодавно я спробував встановити Linux забули про це і знову розділити моє жорсткому диску комп'ютера до відома hasn't був виключений з ними. Сьогодні я скачав hackinstosh (x86 версії Macintosh) і збирався в установці, але я помітив Wasn't DVD-дисків на моєму комп'ютері, або я Device Manager вирішив спробувати і перезавантаження, але вона didn't вирішити нічого ... тому що тепер його шукає GRUB для завантаження, але це лицемірства та я нахиляє покласти в Windows або Linux диск, щоб виправити проблему при завантаженні будь-яких ідей?
Old 1 січня 2008, 16:39
Забороненої угруповання

Default Видаляється DVD Показати звичай диска в BIOS і GRUB розділу

mabye спробуйте оновити прошивку або щось mabye вона отримала відключені

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ДОПОМОГА! Буде видалені файли відображаються на портативному жорсткому диску? cashewcashish Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 січня 2009 13:02
Віддалений Linux, не можуть потрапити на XP розділ HELP !!!!!!!! gorevan Операційні системи Windows 2 11 листопада 2008 21:55
Wont Показувати приховані файли та папки sungod000 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 9 квітня 2008 08:00
Розділ проблема, Windows звичай розділу ashaiba Операційні системи Windows 5 21 березня 2008 23:46
SD карта розділу видалена випадково. Роббі Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 1 грудня 2007 02:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.