menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

DVD disky nezobrazuje ve složce Tento počítač.

Reply

Thread Nástroje
Old 28. dubna 2008, 23:17
Dárce Skupina

Default DVD disky nezobrazuje ve složce Tento počítač.

Nazdar,

Nedávno jsem dostal nový počítač. Takže jsem se rozhodl spojit dva staré dohromady, tzn. rozšíření jedné z nich. I přidané RAM, pevný disk a nahradil CD s DVD. Počítač již DVD dříve. Teď, když jsem zase na počítači, všechno ukazuje nahoru, s výjimkou DVD disky. Původní neprokázalo buď. Pevného disku jsem měl v další kopii systému Windows XP, ale to nebylo platné. Takže teď je v počítači jeden platný a jeden neplatný řidičák. Přemýšlel jsem o formátování disku s neplatné klíče, ale to ještě neudělali. Mohl by to být součástí problému? Musím zkontrolovat všechny kabely uvnitř i mimo počítač a všechno je zabezpečené. Jakákoliv pomoc je oceňována.
Old 28. dubna 2008, 23:44
Dárce Skupina

Default DVD disky nezobrazuje ve složce Tento počítač.

Nazdar,

Není třeba, aby pomohl. I tento problém vyřešit pomocí jiného IDE kabel.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.