μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Δίσκοι DVD δεν εμφανίζεται στο My Computer.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Απρ 2008, 23:17
Ομάδα Δωρητών

Default Δίσκοι DVD δεν εμφανίζεται στο My Computer.

Γεια σου,

Πρόσφατα έχεις ένα νέο υπολογιστή. Έτσι, αποφάσισε να συνδυάσει δύο παλιά μαζί, δηλαδή. επέκταση ένα από αυτά. Πρόσθεσα RAM, έναν σκληρό δίσκο και να αντικατασταθεί ένα CD με ένα δίσκο DVD. Ο υπολογιστής είχε ήδη πριν από ένα DVD drive. Τώρα, όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή, ό, τι δείχνει, εκτός από τα DVD drives. Η αρχική ένας δεν εμφανίζονται είτε. Το σκληρό δίσκο μου που είχε ένα άλλο αντίγραφο των Windows XP, αλλά δεν ήταν έγκυρη. Μέχρι τώρα ο υπολογιστής έχει μια έγκυρη άδεια χρήσης και ένα άκυρο. Σκεφτόμουν τη μορφοποίηση του δίσκου με το άκυρο κλειδί, αλλά δεν έχουν κάνει ακόμα. Μπορεί αυτό να είναι μέρος του προβλήματος; Έχω ελέγξει όλα τα καλώδια μέσα και έξω από τον υπολογιστή και όλα είναι ασφαλής. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Old 28 Απρ 2008, 23:44
Ομάδα Δωρητών

Default Δίσκοι DVD δεν εμφανίζεται στο My Computer.

Γεια σου,

Δεν χρειάζεται να βοηθήσουν. Έλυσα το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας ένα άλλο καλώδιο IDE.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Speedstream modem δείχνουν δεν συνδέονται, είναι υπολογιστής που δείχνει ScottAU Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 9ο Σεπ 2008 15:56
DVD drives αναγνωρίζεται ως μονάδες CD; Axegrinder Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 19 Ιαν 2008 14:05
Γιατί οι θέσεις μου δεν εμφανίζεται; slipend Κοινότητας Νέα & Chat 2 5 Αυγ 2007 10:52
Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 8 15η Σεπ 2006 03:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.