manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

DVD pogoni ne prikazuje u My Computer.

Reply

Thread Tools
Old 28 tra 2008, 23:17
Donatorska Grupa

Default DVD pogoni ne prikazuje u My Computer.

Bok,

Nedavno sam dobio novi kompjuter. Na taj način JA odlučio je spojiti dvije stare one zajedno, tj.. širi jedna od njih. I dodao RAM-a, tvrdog diska i CD pogon zamijenjen s DVD pogona. Računalo je već imao DVD pogon prije. Sad kad sam uključite računalo, sve pokazuje prema gore, osim DVD Pogoni. Izvorna jedan nije pokazao ni gore. Hard disk staviti u sam imao drugu kopiju sustava Windows XP, ali to nije bila valjana. Tako sada na računalu je jedan važeći i jedan nevažeći licencu. Bio sam misli formatiranje voziti s nevažećim ključ, ali niste učinili ga još. Ovo bi mogao biti dio problema? Imam ček svi kabeli unutar i izvan računalo i sve je sigurno. Bilo kakva pomoć je dobrodošla.
Old 28 tra 2008, 23:44
Donatorska Grupa

Default DVD pogoni ne prikazuje u My Computer.

Bok,

Nema potrebe za pomoći. Ja riješio problem pomoću drugog IDE kabel.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Speedstream modem nije spojen prikazuje, računalo prikazuje se ScottAU Networking, Modemi & VoIP 1 9. rujna 2008 15:56
DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? Axegrinder Drives & Izmjenjivi mediji 5 19 siječanj 2008 14:05
Zašto su moje postove ne prikazuje? slipend Community News & Chat 2 5. kolovoz 2007 10:52
Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? Computer Izvanred General Hardware Chat 8 15. Sep 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.