kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

DVD-meghajtó nem jelenik meg a My Computer.

Reply

Téma eszközök
Old Április 28 2008, 23:17
Donor Group

Szia,

Nemrég kaptam egy új számítógépet. Úgyhogy úgy döntött, hogy két régi, vagyis. kiterjesztése az egyiket. Új RAM, a merevlemezen, és helyébe a CD-meghajtó a DVD meghajtót. A számítógép már a DVD-meghajtó előtt. Most, amikor bekapcsolja a számítógépet, minden azt mutatja be, kivéve a DVD meghajtót. Az eredetihez nem mutattak ki sem. A merevlemez én kerül még egy Windows XP, de ez nem volt érvényes. Szóval most a számítógép egy érvényes és egy érvénytelen licencet. Azon gondolkodtam, formatting a meghajtó az érvénytelen kulcs, de ez még nem történt meg. Lehet-e részt venni a probléma? Nekem van ellenőrizni minden kábelt belül és kívül a számítógép és minden biztonságos. Any help is appreciated.
Old Április 28 2008, 23:44
Donor Group

Szia,

Nem kell segíteni. Én megoldani a problémát, egy másik IDE kábelt.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.