mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

DVD nerodomi Mano kompiuteris.

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2008, 23:17
Donorų grupės

Default DVD nerodomi Mano kompiuteris.

Labas,

Aš neseniai gavo naują kompiuterį. Taigi, aš nusprendžiau sujungti du senus kartu, ty. plečia vienas iš jų. Dodałem RAM, kietasis diskas ir pakeisti CD-ROM su DVD. Kompiuteryje jau DVD anksčiau. Dabar, kai aš įjungti kompiuterį, viskas rodoma, išskyrus DVD diskus. Originalus vienas neparodė iki arba. Kietąjį diską įdėti į kitą jau "Windows XP" kopiją, tačiau ji negalioja. Taigi dabar kompiuteris turi vieną teisingą ir vienas neteisingas License. Aš galvojau apie formatavimo su neteisingas raktas vairuoti, tačiau tai dar ne viskas. Ar tai gali būti dalis problemos? Pavarčiau visas viduje ir išorėje kompiuterį ir viskas kabeliai yra saugus. Any help is appreciated.
Old Balandis 28, 2008, 23:44
Donorų grupės

Default DVD nerodomi Mano kompiuteris.

Labas,

Nereikia padėti. Aš išspręsta problema, naudojant kitą IDE kabelio.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Speedstream modemas, kuriame nėra prijungta, kompiuteris, kuriame yra ScottAU Networking, Modems & VoIP 1 9 rugsėjis 2008 15:56
DVD diskai yra pripažintas CD diskus? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19 sausis 2008 14:05
Kodėl mano pranešimų nėra rodomi? slipend Community News & Chat 2 5 rugpjūtis 2007 10:52
Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 8 15 rugsėjis 2006 03:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.