![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš neseniai gavo naują kompiuterį. Taigi, aš nusprendžiau sujungti du senus kartu, ty. plečia vienas iš jų. Dodałem RAM, kietasis diskas ir pakeisti CD-ROM su DVD. Kompiuteryje jau DVD anksčiau. Dabar, kai aš įjungti kompiuterį, viskas rodoma, išskyrus DVD diskus. Originalus vienas neparodė iki arba. Kietąjį diską įdėti į kitą jau "Windows XP" kopiją, tačiau ji negalioja. Taigi dabar kompiuteris turi vieną teisingą ir vienas neteisingas License. Aš galvojau apie formatavimo su neteisingas raktas vairuoti, tačiau tai dar ne viskas. Ar tai gali būti dalis problemos? Pavarčiau visas viduje ir išorėje kompiuterį ir viskas kabeliai yra saugus. Any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Labas, Nereikia padėti. Aš išspręsta problema, naudojant kitą IDE kabelio. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Speedstream modemas, kuriame nėra prijungta, kompiuteris, kuriame yra | ScottAU | Networking, Modems & VoIP | 1 | 9 rugsėjis 2008 15:56 |
| DVD diskai yra pripažintas CD diskus? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2008 14:05 |
| Kodėl mano pranešimų nėra rodomi? | slipend | Community News & Chat | 2 | 5 rugpjūtis 2007 10:52 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |