rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

DVD nie widać w oknie Mój komputer.

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 kwietnia 2008, 23:17
Grupa dawcy

Cześć,

Niedawno dostałem nowy komputer. Dlatego postanowiłem połączyć dwie stare razem, czyli. rozszerzenie jednego z nich. I dodaje pamięci RAM, dysk twardy i zastąpić dysk CD z napędu DVD. Komputer już przed DVD. Teraz kiedy na komputerze, pojawia się wszystko, z wyjątkiem DVD. Oryginał jeden nie pojawią się obaj. Dysk twardy umieścić w innym miał kopię systemu Windows XP, ale nie było ważne. Teraz komputer ma jeden ważny i jeden nieprawidłowy licencji. Pomyślałem formatowania dysku z nieprawidłowym kluczem, ale nie uczyniły go jeszcze. Czy jest to część problemu? Mam sprawdzone wszystkie kable wewnątrz i na zewnątrz komputera i wszystko jest bezpieczna. Any help is appreciated.
Old 28 kwietnia 2008, 23:44
Grupa dawcy

Cześć,

Nie ma potrzeby, aby pomóc. I rozwiązać problem przy użyciu innego kabla IDE.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.