menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

DVD disky nezobrazuje v priečinku Tento počítač.

Reply

Thread Tools
Old 28. apríla 2008, 23:17
Darcu Skupina

Default DVD disky nezobrazuje v priečinku Tento počítač.

Nazdar,

Nedávno som dostal nový počítač. Takže som sa rozhodol spojiť dva staré dohromady, tzn. rozšírenie jednej z nich. I pridanej RAM, pevný disk a nahradil CD s DVD. Počítač už DVD predtým. Teraz, keď som zase na počítači, všetko ukazuje hore, s výnimkou DVD disky. Pôvodná nepreukázalo buď. Pevného disku som mal v ďalšej kópiu systému Windows XP, ale to nebolo platné. Takže teraz je v počítači jeden platný a jeden neplatný řidičák. Přemýšlel jsem o formátovaní disku s neplatné kľúče, ale to ešte neurobili. Mohol by to byť súčasťou problému? Musím skontrolovať všetky káble vo vnútri aj mimo počítač a všetko je zabezpečené. Akákoľvek pomoc je oceňovaná.
Old 28. apríla 2008, 23:44
Darcu Skupina

Default DVD disky nezobrazuje v priečinku Tento počítač.

Nazdar,

Nie je potrebné, aby pomohol. I tento problém vyriešiť pomocou iného IDE kábel.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Speedstream modem zobrazující nie je pripojená, počítač je zobrazené ScottAU Siete, Modemy & VoIP 1 9. septembra 2008 15:56
DVD disky sú uznané ako CD disky? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19. januára 2008 14:05
Prečo sa nezobrazuje moje príspevky? slipend Spoločenstva Novinky a chat 2 5. augusta 2007 10:52
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.