![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Недавно сам добио нови компјутер. На тај начин ЈА одлучио је да споји две старе оне заједно, тј. шири једна од њих. И додао РАМ-а, врстог диска и ЦД погон замењен са ДВД погона. Рачунар је већ имао ДВД погон пре. Сад кад сам укључите рачунар, све показује према горе, осим ДВД Погони. Изворна један није показао ни горе. Хард диск ставити у сам имао другу копију оперативног система Уиндоус КСП, али то није била исправна. Тако сада на рачунару је један важећи и један неважећи лиценцу. Био сам мисли форматирање возити са неважећим кључ, али нисте урадили га још. Ово би могао бити део проблема? Имам чек сви каблови унутар и изван рачунар и све је сигурно. Било каква помоћ је добродошла. |
|
| |||
| |||
| Здраво, Нема потребе за помоћи. Ја решио проблем помоћу другог ИДЕ кабл. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спеедстреам модем није спојен приказује, рачунар приказује се | СцоттАУ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 9. септембра 2008 15:56 |
| ДВД дискови су препознали као ЦД дискови? | Аксегриндер | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2008 14:05 |
| Зашто су моје постове не приказује? | слипенд | Цоммуниты Неус & Цхат | 2 | 5 аугуст 2007 10:52 |
| Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15. Сеп 2006 03:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |