![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я нещодавно отримав новий комп'ютер. Тому я вирішив об'єднати двох старих разом, то є. розширення одного з них. Я додав ОЗУ, жорсткого диска і замінити компакт-дисків з приводом DVD. Комп'ютер вже був DVD диск, перш ніж. Тепер, коли я включаю комп'ютер, з'являється все, крім DVD дисків. Якої не з'являються небудь. Жорсткий диск я поклав було в іншій копії Windows XP, але воно не є дійсним. Тепер комп'ютер має один дійсний і одну ліцензію недійсною. Я думав про форматування диска з недійсним ключем, але не зробили цього. Чи може це бути частиною проблеми? Я перевірив всі кабелі всередині і поза комп'ютера, і все це безпечно. Ми раді кожному допомогти. |
|
| |||
| |||
| Привіт, Не треба допомогти. Я вирішив проблему за допомогою іншого кабелю IDE. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Показані SpeedStream модему не підключено, комп'ютер показник є | ScottAU | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 9 вересня 2008 15:56 |
| DVD диски не визнавалися як компакт-диски? | Axegrinder | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2008 14:05 |
| Чому мої повідомлення не показуються? | slipend | Community News & чат | 2 | 5 серпня 2007 10:52 |
| Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 вересня 2006 03:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |