![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Моят DVD ROM карам doesn't работи, тъй като съм промяна дънната платка. има мощност Как да стигнем до устройството, тъй като тя се отваря, когато компютърът работи. I Dont имат някакъв софтуер за шофиране и не, не съм сигурен за това, което правят е да. Може ли да инсталирате драйверите за още DVD ROM, който има същата спецификация. Задвижващият doesn't се появяват в Моят компютър или в Device Manager, но тя не apear в BIOS. Всякакви въпроси, нека да знаят и се надявам да мога да им отговоря. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако използвате XP, няма драйвери, необходими, тъй като предоставя общ XP драйвери (универсалния модел).
| |||
| |||
| Не че не се появи в управление на дискове. Някакъв съвет? |
|
| |||
| |||
| Това е странно, ако се показва в BIOS, но не и в диск мениджър тогава мога да мисля само той може да бъде повреден. Вие също може да опитате друг IDE канал само за да бъдат безопасни, отново се уверете, че той показва в BIOS на челно място. |