![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
My DVD ROM drive doesnt práce, protože jsem se změnil základní desky. tam je moc dostat na disk, protože to otevřené, když je počítač. I dont mít jakýkoliv software pro pohon a nejsem si jist, co má dělat. Mohl bych nainstalovat ovladače pro další DVD ROM, který má stejné specifikace. Jednotka doesnt objevit v Můj počítač nebo zařízení, řízení, ale že to dělá apear v bios. Jakékoli otázky, dejte mi vědět a já doufám, že je schopen odpovídat na ně. Díky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud používáte XP, nejsou tam žádné ovladače nutné, protože XP obsahuje obecné ovladače (one size fits all).
|
|||
|
|||
|
No nezdá se ve správu disků. Any advice?
|
|
|
|||
|
|||
|
To je divné, když se ukazuje v BIOSu, ale ne v disku manažer pak jsem si jen myslím, že to může být vadné.
Můžete také zkusit jiný kanál IDE, jen pro jistotu, znovu se ujistěte, že ukazuje v BIOSu jako první. |