![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Dvd rom drive doesnt δουλειά μου δεδομένου ότι έχω αλλάξει μητρική πλακέτα. υπάρχει εξουσία για να πάρει το δίσκο επειδή έχει ανοίξει όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία. Ι dont έχει οποιοδήποτε λογισμικό για την κίνηση και δεν είμαι βέβαιος ότι δεν είναι αυτό που το κάνει είναι. Θα ήθελα να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης για άλλη dvd rom το οποίο έχει τις ίδιες προδιαγραφές. Η doesn't μονάδα δίσκου εμφανίζονται στον υπολογιστή μου ή στο Device Manager, αλλά το κάνει apear στο BIOS. Όλες οι ερωτήσεις επιτρέψτε μου να ξέρω και ελπίζω ότι μπορώ να τους απαντήσω. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν χρησιμοποιείτε XP, δεν υπάρχουν οδηγοί αναγκαίο, όπως XP παρέχει γενικές οδηγών (one size fits all).
Εάν έχετε αλλάξει mobo σας, είστε βέβαιοι ότι όλες οι συνδέσεις και σακάκια σας είναι σωστή; Μήπως μπορείτε να προσθέσετε ή swap γύρω από οποιαδήποτε από τις μονάδες; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Δεν φαίνεται να μην είναι στη διαχείριση δίσκων. Οποιαδήποτε συμβουλή; |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι περίεργο, αν δείχνει στο BIOS, αλλά δεν είναι διαχειριστής δίσκο τότε μόνο που μπορώ να πιστεύω ότι μπορεί να είναι ελαττωματικό. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα άλλο κανάλι IDE μόνο για να είναι ασφαλής, και πάλι να βεβαιωθείτε ότι δείχνει στο BIOS πρώτα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μετά Vista Re-εγκατάσταση USB doesnt δουλειά για Toshiba Laptop | anikomr | Λειτουργικά συστήματα Windows | 22 | 20 Νοέμβρη 2009 17:21 |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση των Windows 7!! CD Drive doesnt work! | azruski | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 7 Νοεμβρίου 2009 08:50 |
| Σύνδεση στο Internet μέσω τηλεφωνικής γραμμής, αλλά μόντεμ doesn't εργασίας | walksalone | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Ιουν 2009 04:22 |
| Τι κάνει ένα PCI κάνει ό, τι doesn't work!; | Caz | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 23 | 4 Δεκ 2008 00:31 |
| Γιατί doesn't CSS τολμηρές ή ισχυρά της εργασίας; | sirantonycartwright | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6 Αυγ 2007 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |