![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moj DVD ROM drive doesnt funkcionirati jer sam promijenio matičnu ploču. tu je snaga dobivanje na disk, jer on ne OpenBSD našto računalo je trčanje. Ja dont imati bilo koji softver za voziti i sam ne ne siguran što napraviti je. Mogu li instalirati upravljačke programe za još jedan DVD ROM koji ima iste specifikacije. Doesnt voziti pojaviti se u mojem računalo ili sprava voditelj, ali on ne apear u bios. Bilo kakva pitanja javite mi i nadam se da mogu odgovoriti na njih. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako koristite XP, nema upravljačke programe potrebne, kao XP pruža generičke drivere (jedna veličina odgovara svima).
| |||
| |||
| Nema ga ne pojavi u disk management. Bilo koji savjet? |
|
| |||
| |||
| To je čudno, ako se to pokazuje u BIOS-u, ali ne i na disk manager onda mogu samo misliti on svibanj biti neispravan. Te mogao isto probati drugi IDE kanal pravedan da bude siguran, opet bi bili sigurni da pokazuje u BIOS-u na prvom mjestu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nakon Vidik Ponovno uvođenje u službu USB doesnt Rad na Toshiba Laptop | anikomr | Windows Operating Systems | 22 | 20 studeni 2009 17:21 |
| Problem Instalacija Windows 7! CD Drive doesnt Work! | azruski | Windows Operating Systems | 3 | 7. studeni 2009 08:50 |
| Internet veza putem modema, ali se funkcionirati telefonska linija | walksalone | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. lipnja 2009 04:22 |
| Što učiniti jedan PCI jer se funkcionirati? | Caz | Networking, Modemi & VoIP | 23 | 4. prosinac 2008 00:31 |
| Zašto se CSS-a bold ili jakih rad? | sirantonycartwright | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 6. kolovoz 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |