![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Az én DVD-ROM meghajtó nem dolgozik, amióta Megváltoztam alaplap. van hatalom szerzés a meghajtót, mert ez nyitott, ha a számítógépen fut. I dont volna akármi szoftver a meghajtóba, és nem vagyok nem biztos, hogy mi az, hogy van. Tudtam volna telepíteni a járművezetők egy másik DVD-ROM, amely az azonos típusúak. A meghajtó doesnt jelennek meg a számítógépen vagy az Eszközkezelőben, de ez apear a bios. Bármilyen kérdése tudassa velem, és remélem, tudok válaszolni rájuk. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha használja XP, nincs szükség a járművezetők, az XP rendelkezik generikus meghajtók (one size fits all).
| |||
| |||
| Nem, nem jelenik meg a lemez kezelése. Any advice? |
|
| |||
| |||
| Ez furcsa, ha bizonyítja, a BIOS-ban, de nem a lemez menedzser akkor azt csak gondolom, hogy lehet hibás. Ön is megpróbál egy másik IDE csatorna a biztonság kedvéért, ismét ellenőrizze, hogy azt mutatja, a BIOS-ban először. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Után a Vista újratelepítés USB nem dolgozik a Toshiba laptop | anikomr | A Windows operációs rendszerek | 22 | November 20, 2009 17:21 |
| Probléma A Windows 7!! Cd-meghajtó nem dolgozik! | azruski | A Windows operációs rendszerek | 3 | November 7, 2009 08:50 |
| Internet kapcsolat a modem, de telefonvonal nem dolgozik | walksalone | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. június 2009 04:22 |
| Mit csinál a PCI-t csinálni, mert nem dolgozik!? | Caz | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 23 | 4. december 2008 00:31 |
| Miért doesnt CSS a bátor vagy erős munkát? | sirantonycartwright | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6. augusztus 2007 09:09 |
| Téma eszközök | |
| |