![]() |
|
| |||
| |||
| הי, כונן תקליטורים DVD שלי לעבוד doesn't מאז שיניתי Motherboard. יש כוח להגיע הכונן כי זה פתוח כאשר המחשב פועל. אני לא צריך שום תוכנה על הכונן ואני לא לא בטוח מה הוא עושה. אני יכול להתקין מנהלי התקנים עבור DVD ROM אחר שיש לו מפרט זהה. Doesn't הכונן מופיע במחשב שלי או במנהל ההתקנים אבל זה apear ב-BIOS. יש שאלות תודיעו לי ואני מקווה שאני יכול לענות עליהן. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה משתמש XP, אין צורך הנהגים, כמו XP מספק מנהלי התקנים גנריים (מידה אחת מתאימה לכולם).
| |||
| |||
| לא זה לא מופיע דיסק מושלם. Any advice? |
|
| |||
| |||
| זה מוזר, אם זה מראה ב-BIOS אבל לא מנהל הדיסק אז אני יכול רק חושב שזה עלול להיות פגום. אתה יכול גם לנסות ערוץ אחר IDE רק כדי להיות בטוח, שוב לוודא שזה מראה ב-BIOS הראשון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לאחר ההתקנה של Windows Vista Re-USB Doesn't עבודה על מחשב נייד טושיבה | anikomr | מערכות ההפעלה Windows | 22 | 20 נובמבר 2009 17:21 |
| בעיה התקנת Windows 7! כונן תקליטורים Doesn't Work! | azruski | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 7 נובמבר 2009 08:50 |
| חיבור לאינטרנט באמצעות מודם אבל קו הטלפון doesn't עבודה | walksalone | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 יוני 2009 04:22 |
| מה המשמעות של PCI כפי doesn't לעשות עבודה!? | Caz | רישות, מודמים & VoIP | 23 | 4th דצמבר 2008 00:31 |
| למה doesn't CSS של עבודה מודגשות או חזק? | sirantonycartwright | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 6 אוגוסט 2007 09:09 |
| שרשרת כלים | |
| |