![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano DVD ROM neveikia, nes aš pakeisti pagrindinę plokštę. yra galia Kelionė į diską, nes ji nėra atvira, kai kompiuteris yra įjungtas. I dont turėti jokio disko programinę įrangą ir nesu nežinote, ką padaryti yra. Ar galiu įdiegti tvarkykles į kitą DVD diską, kuris tos pačios specifikacijos. Vairuoti doesnt rodomi Mano kompiuteris ar Device Manager ", bet ji nėra rodomi, į BIOS. Visus klausimus, let me know ir tikiuosi, galiu į juos atsakyti. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei naudojate XP nėra būtina vairuotojų, nes XP leidžia generic vairuotojų (vienas dydis tinka visiems ").
| |||
| |||
| Ne jis nepasirodo Disk Management ". Any advice? |
|
| |||
| |||
| Tai keista, jei jis rodo į BIOS, bet ne disko menedžeris aš tik manau, kad gali būti klaidingas. Taip pat galite pabandyti kito kanalo IDE tiesiog būti saugūs, dar kartą įsitikinkite, kad jis rodo į BIOS pirmiausia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Po Vista "Re-USB įrenginys neveikia, dėl Toshiba Laptop | anikomr | Windows "operacinės sistemos | 22 | Lapkritis 20, 2009 17:21 |
| Problema diegiant Windows 7! CD-ROM neveikia,! | azruski | Windows "operacinės sistemos | 3 | 7 lapkritis 2009 08:50 |
| Interneto ryšys per modemą, tačiau telefono linijos neveikia, | walksalone | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 17, 2009 04:22 |
| Ką PCI nes doesnt work!? | Caz | Networking, Modems & VoIP | 23 | Gruodis 4, 2008 00:31 |
| Kodėl doesnt CSS drąsiai arba stipriais darbą? | sirantonycartwright | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 6 rugpjūtis 2007 09:09 |
| Temos įrankiai | |
| |