![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, My DVD ROM doesnt work, deoarece mi-am schimbat placa de baza. nu există puterea de a ajunge la unitatea deoarece aceasta se deschide atunci când computerul se execută. I dont have orice software pentru a conduce vehicule şi nu, nu sunt sigur de ceea ce face este. Aş putea instala driverele pentru un alt ROM DVD care are aceleaşi specificaţii. Doesnt conduce apar în Computerul meu sau în Device Manager, dar nu acum afisata in BIOS. Orice întrebări să-mi spuneţi şi Sper să pot răspunde la ele. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă utilizaţi XP, nu există driverele necesare, astfel cum a XP asigură drivere generice (One size fits all).
| |||
| |||
| Nu acesta nu apare în managementul de disc. Orice sfat? |
|
| |||
| |||
| Asta e ciudat, în cazul în care arată în BIOS-ul, dar nu din managerul de disc, atunci eu pot gândi numai ea poate fi defect. Ai putea încerca, de asemenea, un alt canal IDE doar pentru a fi în siguranţă, din nou, asiguraţi-vă că arată în BIOS primul. |