![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мій DVD-дисків оленяча шкіра робота, тому що я змінив материнських плат. є влада, щоб отримати диск, тому що вона відкрита, коли комп'ютер працює. Я не маєте ніякого програмного забезпечення на диску і не є не впевнені, що зробити це. Чи міг я встановити драйвери для іншого DVD-ROM, який має ту ж специфікацію. Doesn't диска з'являється в папці Мій комп'ютер або за допомогою диспетчера пристроїв, але він з'являтися, в BIOS. Будь-які питання, дайте мені знати, і я сподіваюся, що зможу відповісти на них. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви використовуєте XP, відсутні драйвери, необхідні, як XP забезпечує універсальний драйвер (один розмір підходить всім).
| |||
| |||
| Ні, це не з'являється в Управління дисками. Будь-які поради? |
|
| |||
| |||
| Дивно, якщо вона показує в BIOS, але не в менеджері дисків то я можу думати тільки він може бути пошкоджений. Також можна спробувати інший канал IDE про всяк випадок, знову переконатися, що він показує в BIOS першим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Після Vista повторної установки USB оленяча шкіра робота на ноутбук Toshiba | anikomr | Операційні системи Windows | 22 | 20 листопада 2009 17:21 |
| Проблема при установці Windows 7! Компакт-диск оленяча шкіра робота! | azruski | Операційні системи Windows | 3 | 7 листопада 2009 08:50 |
| Підключення до Інтернету через модем, але doesn't телефонну лінію роботу | walksalone | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 червня 2009 04:22 |
| Що робити PCI як оленяча шкіра робота!? | Caz | Мережа, Модеми & VoIP | 23 | 4 грудня 2008 00:31 |
| Чому сміливі і сильні doesn't CSS роботу? | sirantonycartwright | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 6 серпня 2007 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |