μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

DVD-RW είναι αργή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Δεκεμβρίου 2008, 15:34
Μέλος Ομάδα

Default DVD-RW είναι αργή.

Στη σημερινή μου PC έχω ένα Sony DVD-RW που μέχρι σήμερα ήταν μεγάλη, μόλις πήγε να κάψει μερικά λογισμικού σε ένα δίσκο και διαπίστωσα ότι μόνο ποτέ εγκαύματα σε 1x ταχύτητα. Υποτίθεται ότι πρόκειται για έναν 16x γραφής δίσκο, προφανώς, τη λήψη και την ηλικία για να κάψει τα πάντα σε όλα, τα Windows αρνείται να αναγνωρίσει ότι μπορεί πράγματι να γράψετε σε DVD ..

Αυτό είναι ανησυχητικό, δεδομένου ότι παιδιά μου να κάνω πολλά πίσω ups και τέτοια σε DVD της

Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα!
Old 7 Δεκεμβρίου 2008, 16:04
Ομάδα Δωρητών

Default DVD-RW είναι αργή.

Υποθέτοντας ότι αυτό είναι XP και μια συσκευή IDE (δεν SATA):
Πηγαίνετε στο Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, αναπτύξτε το στοιχείο ... κάντε δεξί κλικ στο κανάλι, όταν η μονάδα έχει τοποθετηθεί και επιλέξτε "Απεγκατάσταση" .... επιβεβαιώσετε την επιλογή σας και στη συνέχεια επανεκκινήστε τον υπολογιστή.
Windows αυτόματα την επανεγκατάσταση του IDE ελεγκτή και κάθε δίσκο (-ων) από το κανάλι.
Αν είναι το γνωστό πρόβλημα με DMA XP ρυθμίσεις επανήλθε PIO Mode, αυτό θα το διορθώσει.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.