manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

DVD-RW je spora.

Reply

Thread Tools
Old 7. prosinca 2008, 15:34
Member Group

Default DVD-RW je spora.

U mom trenutnom PC Imam Sony DVD-RW pogon, koji do sada je bio velik, JA pravedan je otišao to izgorjeti neki softver na disku i to su primjetili samo ikada opeklina na 1x brzina. To je trebao biti 16x pisanja pogon i polaganje očigledno svojim dobnim sagorijevati ništa at svi, Windows odbija priznati da zaista mogu pisati DVD ..

To je zabrinjavajućim mene momački otada JA obaviti puno od back up i takvih na DVD-a

Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati!
Old 7. prosinca 2008, 16:04
Donatorska Grupa

Default DVD-RW je spora.

Pretpostavljiv ovo je XP i IDE diska (nije sata):
Idi na Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers proširite stavku ... desni klik na kanal, gdje je pogon je opremljen i odaberite "Uninstall" .... potvrditi svoj odabir, a zatim ponovo pokrenuti računalo.
Windows će automatski ponovo instalirati IDE kontroler i bilo koji pogon (e) na tom kanalu.
Ako je to dobro poznato glitch XP sa DMA u PIO postavke reverting Modu, ovo će ispraviti.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. bryan123 Virus, Spyware i sigurnost 1 25 kolovoz 2009 10:40
Xp tako sporo megabajt Windows Operating Systems 4 28 siječanj 2009 15:17
Spor muay Networking, Modemi & VoIP 26 30 siječanj 2008 14:24
Sporo Naslovnica LAN - Zašto se to događa sporo? sirantonycartwright Virus, Spyware i sigurnost 14 21. srpnja 2007 08:31
To je sve malo spor ... jelboy Graphics Cards & Monitors 4 12. srpnja 2007 05:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.