![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U mom trenutnom PC Imam Sony DVD-RW pogon, koji do sada je bio velik, JA pravedan je otišao to izgorjeti neki softver na disku i to su primjetili samo ikada opeklina na 1x brzina. To je trebao biti 16x pisanja pogon i polaganje očigledno svojim dobnim sagorijevati ništa at svi, Windows odbija priznati da zaista mogu pisati DVD .. To je zabrinjavajućim mene momački otada JA obaviti puno od back up i takvih na DVD-a Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljiv ovo je XP i IDE diska (nije sata):
Idi na Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers proširite stavku ... desni klik na kanal, gdje je pogon je opremljen i odaberite "Uninstall" .... potvrditi svoj odabir, a zatim ponovo pokrenuti računalo. Windows će automatski ponovo instalirati IDE kontroler i bilo koji pogon (e) na tom kanalu. Ako je to dobro poznato glitch XP sa DMA u PIO postavke reverting Modu, ovo će ispraviti. My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Xp tako sporo | megabajt | Windows Operating Systems | 4 | 28 siječanj 2009 15:17 |
| Spor | muay | Networking, Modemi & VoIP | 26 | 30 siječanj 2008 14:24 |
| Sporo Naslovnica LAN - Zašto se to događa sporo? | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 14 | 21. srpnja 2007 08:31 |
| To je sve malo spor ... | jelboy | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12. srpnja 2007 05:13 |
| Thread Tools | |
| |