kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

DVD-RW lassú.

Reply

Téma eszközök
Old December 7, 2008, 15:34
Csoport tagja

Default DVD-RW lassú.

A jelenlegi PC-I have a Sony DVD-RW meghajtó, amely addig, amíg most már nagy, én csak mentem kiégés egyes szoftver-ra egy lemez, és észrevettem, hogy mindig csak a burns 1x Speed. Ez feltételezi, hogy egy 16x írás gépjárművezetéshez és természetesen a saját korában égetni semmit, a Windows nem ismeri el, hogy ténylegesen írni a DVD ..

Ez a baj velem srácok mert sokat back up "és az ilyen DVD-t

Any help is greatly appreciated!
Old December 7, 2008, 16:04
Donor Group

Default DVD-RW lassú.

Feltételezve, hogy az XP és az IDE meghajtó (nem SATA):
Tovább a Device Manager / IDE ATA / ATAPI vezérlők, bontsa ki az elem ... jobb klikk a csatorna, ahol a meghajtó van felszerelve, és válassza a "Uninstall" .... erősítse meg a választást, majd újraindítani a számítógépet.
Windows automatikusan újra az IDE vezérlő és a meghajtó (k) az adott csatorna.
Ha ez a jól ismert XP hiba a DMA beállításai visszatérnek a PIO Mode, ez a hiba javítására.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. bryan123 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Augusztus 25, 2009 10:40
Xp igen lassú Megabyte A Windows operációs rendszerek 4 28. január 2009 15:17
Lassú muay Hálózatépítés, Modems & VoIP 26 30. január 2008 14:24
Lassú Home LAN - Miért megy lassan? sirantonycartwright Vírus, kémprogram és biztonság 14 21. július 2007 08:31
Az egész egy kicsit lassú ... jelboy Grafikus kártyák és monitorok 4 12. július 2007 05:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.