mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

DVD-RW yra lėtas.

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 7, 2008, 15:34
Narys

Default DVD-RW yra lėtas.

Mano dabartinis PC turiu Sony DVD-RW, kurios iki šiol buvo puikus, aš ką tik išvyko į impulsą tam programinės įrangos ant disko, ir pastebėjau tai tik dar dega 1x sparta. Tai turėjo būti 16x rašymo vairuoti ir, žinoma, atsižvelgiant jo amžiaus įrašyti ką nors ne visi Windows atsisako pripažinti ją iš tikrųjų gali rašyti į DVD ..

Tai kelia nerimą, nes man vaikinai man nugarą langų ir tokia, DVD's aikštelė

Any help is greatly appreciated!
Old Gruodis 7, 2008, 16:04
Donorų grupės

Default DVD-RW yra lėtas.

Darant prielaidą, kad tai yra XP ir IDE Drive (ne SATA):
Grįžti į Device Manager / IDE ATA / ATAPI kontroleriai, išplėsti punktas ... Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kanalą, kur diskas yra sumontuota ir pasirinkite "Pašalinti" .... Patvirtinkite savo pasirinkimą ir tada perkraukite kompiuterį.
Windows automatiškai įdiegti IDE valdiklis ir kiekviena diskas (-ai) dėl to kanalo.
Jei jis gerai žinomas XP glitch su DMA nustatymus sugrįžtama prie PIO režimu, tai bus ištaisyti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
XP taip lėtai megabaitas Windows "operacinės sistemos 4 28 sausis 2009 15:17
Lėtas muay Networking, Modems & VoIP 26 30 sausis 2008 14:24
Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? sirantonycartwright Virus, Spyware & Security 14 21 liepa 2007 08:31
It's all a bit lėtai ... jelboy Graphics Cards & Monitoriai 4 12 liepa 2007 05:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.