![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano dabartinis PC turiu Sony DVD-RW, kurios iki šiol buvo puikus, aš ką tik išvyko į impulsą tam programinės įrangos ant disko, ir pastebėjau tai tik dar dega 1x sparta. Tai turėjo būti 16x rašymo vairuoti ir, žinoma, atsižvelgiant jo amžiaus įrašyti ką nors ne visi Windows atsisako pripažinti ją iš tikrųjų gali rašyti į DVD .. Tai kelia nerimą, nes man vaikinai man nugarą langų ir tokia, DVD's aikštelė Any help is greatly appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Darant prielaidą, kad tai yra XP ir IDE Drive (ne SATA):
Grįžti į Device Manager / IDE ATA / ATAPI kontroleriai, išplėsti punktas ... Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kanalą, kur diskas yra sumontuota ir pasirinkite "Pašalinti" .... Patvirtinkite savo pasirinkimą ir tada perkraukite kompiuterį. Windows automatiškai įdiegti IDE valdiklis ir kiekviena diskas (-ai) dėl to kanalo. Jei jis gerai žinomas XP glitch su DMA nustatymus sugrįžtama prie PIO režimu, tai bus ištaisyti. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| XP taip lėtai | megabaitas | Windows "operacinės sistemos | 4 | 28 sausis 2009 15:17 |
| Lėtas | muay | Networking, Modems & VoIP | 26 | 30 sausis 2008 14:24 |
| Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 14 | 21 liepa 2007 08:31 |
| It's all a bit lėtai ... | jelboy | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 12 liepa 2007 05:13 |
| Temos įrankiai | |
| |