мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ДВД-РУ је спора.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Нов 2008, 15:34
Мембер Гроуп

Default ДВД-РУ је спора.

У мом тренутном ПЦ Имам Соны ДВД-РУ погон, који до сада је био велик, ЈА праведан је отишао за изгорети неки софтвер на диску и то су приметили само икада опеклина на 1кс брзина. То је требао бити 16кс писања погон и полагање очигледно својим добна сагоријевати ништа ат сви, Уиндоус одбија признати да заиста могу писати ДВД ..

То је забрињавајући мене момачки отада ЈА чинити пуно од бацк уп и таквих на ДВД-а

Било каква помоћ је много поштовати!
Old 7. Нов 2008, 16:04
Донаторска Група

Default ДВД-РУ је спора.

Претпостављив ово је КСП и ИДЕ диска (није сата):
Иди на Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс про ставу ... десни клик на канал, где је погон је опремљен и изаберите "Унинсталл" .... потврдити свој избор, а затим поново покренути рачунар.
Уиндоус ће аутоматски поново инсталирати ИДЕ контролер и било који погон (е) на том каналу.
Ако је то добро познато глитцх КСП са ДМА у ПИО подешавања ревертинг моду, ово ће исправити.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. брыан123 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 Авг 2009 10:40
Ксп тако споро мегабајта Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 28 јануар 2009 15:17
Спор муаы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 26 30 јануар 2008 14:24
Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? сирантоныцартуригхт Вирус, Спыуаре и безбедност 14 21. јула 2007 08:31
То је све мало спор ... јелбоы Грапхицс Цардс & Мониторс 4 12. јула 2007 05:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц