![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У мом тренутном ПЦ Имам Соны ДВД-РУ погон, који до сада је био велик, ЈА праведан је отишао за изгорети неки софтвер на диску и то су приметили само икада опеклина на 1кс брзина. То је требао бити 16кс писања погон и полагање очигледно својим добна сагоријевати ништа ат сви, Уиндоус одбија признати да заиста могу писати ДВД .. То је забрињавајући мене момачки отада ЈА чинити пуно од бацк уп и таквих на ДВД-а Било каква помоћ је много поштовати! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављив ово је КСП и ИДЕ диска (није сата):
Иди на Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс про ставу ... десни клик на канал, где је погон је опремљен и изаберите "Унинсталл" .... потврдити свој избор, а затим поново покренути рачунар. Уиндоус ће аутоматски поново инсталирати ИДЕ контролер и било који погон (е) на том каналу. Ако је то добро познато глитцх КСП са ДМА у ПИО подешавања ревертинг моду, ово ће исправити. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Ксп тако споро | мегабајта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 28 јануар 2009 15:17 |
| Спор | муаы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 26 | 30 јануар 2008 14:24 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| То је све мало спор ... | јелбоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. јула 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |