менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

DVD-RW є повільним.

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 грудня 2008, 15:34
Член групи

Default DVD-RW є повільним.

У моєму поточному комп'ютері у мене Sony DVD-RW привід, який до цих пір велика, я просто пішов спалити деяке програмне забезпечення на диску, і це помітили тільки постійно горить при швидкості 1x. Це має бути письмово 16x приводом і, очевидно, беручи свій вік, щоб спалити все на всіх, Windows відмовляється визнати це може дійсно писати DVD ..

Це тривожний мене хлопці так як я багато злетів і назад на таких DVD's

Будь-яка допомога дуже оцінили!
Old 7 грудня 2008, 16:04
Донор групи

Default DVD-RW є повільним.

Вважаючи це XP і дисків IDE (не SATA):
Перейти в пристроїв диспетчері / IDE ATA / ATAPI контролери, розгорніть пункт ... клацніть правою кнопкою на каналі, в яких привод обладнаний та виберіть пункт "Видалити" .... підтвердити свій вибір, а потім перезавантажте комп'ютер.
Windows автоматично перевстановити IDE контролера і будь-якого диску (ів) на цьому каналі.
Якщо це відомий XP збій у налаштуваннях DMA повертаючись до PIO режимі, це виправить це.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Xp так повільно мегабайт Операційні системи Windows 4 28 січня 2009 15:17
Повільний Муай Мережа, Модеми & VoIP 26 30 січня 2008 14:24
Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? sirantonycartwright Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 21 липня 2007 08:31
Це все трохи повільно ... jelboy Графічні карти & Монітори 4 12 липня 2007 05:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.