![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У моєму поточному комп'ютері у мене Sony DVD-RW привід, який до цих пір велика, я просто пішов спалити деяке програмне забезпечення на диску, і це помітили тільки постійно горить при швидкості 1x. Це має бути письмово 16x приводом і, очевидно, беручи свій вік, щоб спалити все на всіх, Windows відмовляється визнати це може дійсно писати DVD .. Це тривожний мене хлопці так як я багато злетів і назад на таких DVD's Будь-яка допомога дуже оцінили! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вважаючи це XP і дисків IDE (не SATA):
Перейти в пристроїв диспетчері / IDE ATA / ATAPI контролери, розгорніть пункт ... клацніть правою кнопкою на каналі, в яких привод обладнаний та виберіть пункт "Видалити" .... підтвердити свій вибір, а потім перезавантажте комп'ютер. Windows автоматично перевстановити IDE контролера і будь-якого диску (ів) на цьому каналі. Якщо це відомий XP збій у налаштуваннях DMA повертаючись до PIO режимі, це виправить це. Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Xp так повільно | мегабайт | Операційні системи Windows | 4 | 28 січня 2009 15:17 |
| Повільний | Муай | Мережа, Модеми & VoIP | 26 | 30 січня 2008 14:24 |
| Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? | sirantonycartwright | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 21 липня 2007 08:31 |
| Це все трохи повільно ... | jelboy | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 липня 2007 05:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |