![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам някои кадри от приятели външен твърд диск, който трябва да бъдат преместени към моя външен твърд диск, така че мога да го върна. Бях в състояние да се движат по-малките файлове, при около 5GB, без проблеми. Но тогава, когато се опитвам да преместите всички големи файлове, всички около 10GB, то гласи: "Грешка при копиране на файл или папка" Не можете да копирате "име на файла" - Клип 001: Няма достатъчно свободно дисково пространство. Изтриване на един или няколко от файловете, за да освободите място на диска, и опитайте отново. И тогава той ми дава възможност да "Диск за почистване ..." или "OK" Както твърди дискове Western Digital са моите книги. Този, аз се опитвам да прехвърли има над 550GB безплатна и една от прехвърляне има около 300GB безплатна. Не знам какво да правя. Аз бях още няма, доколкото е да изчистите 12GB изключване на вътрешния твърд диск, за да видите дали това е имало ефект и то не. Всяко Помощ ще бъде оценена. |
|
| |||
| |||
| Ако си спомням правилно, ако то се форматира във файлова система FAT32 (което вероятно е това), тогава той няма да подкрепят файл трансфер на файлове, по-големи от 5GB. Ето защо са в състояние да прехвърли тези без никакви проблеми. Ах да .... имаше го в моите отметки ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Надявам се това да помогне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда .... Jonathon28 е доста нали .... Това е FAT32 ограничение, максималната файла е действително 4GB