![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω μερικά πλάνα από φίλους εξωτερικό σκληρό δίσκο που πρέπει να μεταφερθούν σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μου ώστε να μπορέσω να δώσει πίσω. Ήμουν σε θέση να κινηθούν τα μικρότερα αρχεία, σύμφωνα με περίπου 5GB, χωρίς κόπο. Στη συνέχεια, όμως, όταν προσπαθώ να κυκλοφορούν όλα τα μεγαλύτερα αρχεία, όλα τα σχετικά με 10GB, θα έχει ως εξής: "Σφάλμα αντιγραφής αρχείων ή φακέλων" Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή "όνομα αρχείου" - Clip 001: Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο δίσκο. Διαγράψτε ένα ή περισσότερα από τα αρχεία σε ελεύθερο χώρο στο δίσκο και προσπαθήστε ξανά. Και τότε μου δίνει τη δυνατότητα να "Disk Cleanup ...» ή "ΟΚ" Και οι δύο σκληροί δίσκοι είναι Western Digital My Βιβλία. Η μόνη είμαι που προσπαθεί να μεταφέρει πάνω από 550GB να έχει ελεύθερη, και τη μεταφορά από το ένα έχει περίπου 300GB ελεύθερη. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Έχω περάσει ακόμη και ως μέτρο που να προκύπτει από την εσωτερική 12GB σκληρό δίσκο για να δείτε αν αυτό είχε επίπτωση και αυτό δεν το έκανε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| Αν θυμάμαι καλά, όταν αυτή έχει διαμορφωθεί στο FAT32 Filesystem (το οποίο πιθανότατα είναι) τότε δεν θα υποστηρίξει τη μεταφορά αρχείων με τα αρχεία του πάνω από 5GB. Γι 'αυτό είσαι σε θέση να μεταφέρουν με αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα. ah ναι .... είχε σε σελιδοδείκτες μου ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Hope this helps. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... Jonathon28 έχει απόλυτο δίκιο .... πρόκειται για περιορισμό FAT32, το μέγιστο filesize είναι πράγματι 4GB
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μετακίνηση αρχείων από ένα σκληρό δίσκο σε έναν άλλο | rencowas | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 31 Μαΐου 2009 18:12 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικές οδήγησης μεταφοράς αρχείων | edwinzo | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 13 | 16η Μαΐου 2008 16:30 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | ken979 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Αυγ 2007 17:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |