μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Λάθος αρχείο που διακινούνται από το ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν άλλο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 21:52
DMB
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λάθος αρχείο που διακινούνται από το ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν άλλο

Έχω μερικά πλάνα από φίλους εξωτερικό σκληρό δίσκο που πρέπει να μεταφερθούν σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μου ώστε να μπορέσω να δώσει πίσω. Ήμουν σε θέση να κινηθούν τα μικρότερα αρχεία, σύμφωνα με περίπου 5GB, χωρίς κόπο.

Στη συνέχεια, όμως, όταν προσπαθώ να κυκλοφορούν όλα τα μεγαλύτερα αρχεία, όλα τα σχετικά με 10GB, θα έχει ως εξής:
"Σφάλμα αντιγραφής αρχείων ή φακέλων"

Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή "όνομα αρχείου" - Clip 001: Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο δίσκο.

Διαγράψτε ένα ή περισσότερα από τα αρχεία σε ελεύθερο χώρο στο δίσκο και προσπαθήστε ξανά.

Και τότε μου δίνει τη δυνατότητα να "Disk Cleanup ...» ή "ΟΚ"

Και οι δύο σκληροί δίσκοι είναι Western Digital My Βιβλία. Η μόνη είμαι που προσπαθεί να μεταφέρει πάνω από 550GB να έχει ελεύθερη, και τη μεταφορά από το ένα έχει περίπου 300GB ελεύθερη.

Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Έχω περάσει ακόμη και ως μέτρο που να προκύπτει από την εσωτερική 12GB σκληρό δίσκο για να δείτε αν αυτό είχε επίπτωση και αυτό δεν το έκανε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
Old 22 Ιουν 2009, 02:19
Μέλος Ομάδα

Default Λάθος αρχείο που διακινούνται από το ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο σε έναν άλλο

Αν θυμάμαι καλά, όταν αυτή έχει διαμορφωθεί στο FAT32 Filesystem (το οποίο πιθανότατα είναι) τότε δεν θα υποστηρίξει τη μεταφορά αρχείων με τα αρχεία του πάνω από 5GB. Γι 'αυτό είσαι σε θέση να μεταφέρουν με αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα.

ah ναι .... είχε σε σελιδοδείκτες μου ...

http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx

Hope this helps.
Old 22 Ιουν 2009, 03:51
Ομάδα Δωρητών

Ναι .... Jonathon28 έχει απόλυτο δίκιο .... πρόκειται για περιορισμό FAT32, το μέγιστο filesize είναι πράγματι 4GB

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μετακίνηση αρχείων από ένα σκληρό δίσκο σε έναν άλλο rencowas Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 31 Μαΐου 2009 18:12
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Εξωτερικές οδήγησης μεταφοράς αρχείων edwinzo Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 13 16η Μαΐου 2008 16:30
Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος thwapy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 27 Δεκ. 2007 11:42
Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ken979 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 13 Αυγ 2007 17:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.