manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Greška premještanja datoteka iz jednog vanjski hard disk to drugi

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 21:52
dmb
Novi član grupe

Default Greška premještanja datoteka iz jednog vanjski hard disk to drugi

Imam neke snimke s prijateljima vanjski hard disk koji treba da se preselila u moj vanjski hard disk tako da mogu dati ga natrag. Sam bio u mogućnosti to premjestiti manjih datoteka pod oko 5GB, bez nevolje.

Ali onda kad pokušam pomaknuti sve veće datoteke, sve o 10GB, on glasi:
"Error Kopiranje datoteke ili mape"

Ne može se kopirati "ime datoteke" - Clip 001: nema dovoljno slobodnog prostora na disku.

Brisanje jednog ili više datoteka na slobodnog prostora na disku i pokušajte ponovno.

A onda mi daje opciju 'Disk Cleanup ...' ili "U redu"

Obje su tvrdih diskova Western Digital My Knjige. Jedno sam pokušava prenijeti da ima preko 550GB besplatno, i jedan od preseljavanjem ima oko 300GB besplatno.

Imam nijedan ideja što učiniti. Ive 'pp od GO pa koliko to jasan 12GB isključivanje internih tvrdom disku da biste vidjeli da li je imalo utjecaja i nije. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati.
Old 22. lipnja 2009, 02:19
Member Group

Ako JA sjećati se korektno, ako je formatiran u FAT32 Filesystem (što je vjerojatno je) onda on neće podržati prijenos datoteka datoteka više od 5GB. Zbog toga ste bili u mogućnosti prenijeti s tim nema problema.

Ah da .... imao ga u moje prečace ...

http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx

Nadam se ovo pomaže.
Old 22. lipnja 2009, 03:51
Donatorska Grupa

Yep .... Jonathon28 je sasvim desno .... to je FAT32 ograničenja, maksimalna filesize zapravo 4GB

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Premještanje datoteke s jednog diska na drugi rencowas Drives & Izmjenjivi mediji 0 31. svibanj 2009 18:12
Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. XPC465 Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. ožujak 2009 06:46
External drive prijenos datoteka edwinzo Drives & Izmjenjivi mediji 13 16. svibanj 2008 16:30
External Hard Drive thwapy Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. prosinac 2007 11:42
Gdje mogu kupiti vanjski hard disk ken979 Drives & Izmjenjivi mediji 1 13. kolovoz 2007 17:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.