![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam neke snimke s prijateljima vanjski hard disk koji treba da se preselila u moj vanjski hard disk tako da mogu dati ga natrag. Sam bio u mogućnosti to premjestiti manjih datoteka pod oko 5GB, bez nevolje. Ali onda kad pokušam pomaknuti sve veće datoteke, sve o 10GB, on glasi: "Error Kopiranje datoteke ili mape" Ne može se kopirati "ime datoteke" - Clip 001: nema dovoljno slobodnog prostora na disku. Brisanje jednog ili više datoteka na slobodnog prostora na disku i pokušajte ponovno. A onda mi daje opciju 'Disk Cleanup ...' ili "U redu" Obje su tvrdih diskova Western Digital My Knjige. Jedno sam pokušava prenijeti da ima preko 550GB besplatno, i jedan od preseljavanjem ima oko 300GB besplatno. Imam nijedan ideja što učiniti. Ive 'pp od GO pa koliko to jasan 12GB isključivanje internih tvrdom disku da biste vidjeli da li je imalo utjecaja i nije. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Ako JA sjećati se korektno, ako je formatiran u FAT32 Filesystem (što je vjerojatno je) onda on neće podržati prijenos datoteka datoteka više od 5GB. Zbog toga ste bili u mogućnosti prenijeti s tim nema problema. Ah da .... imao ga u moje prečace ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Nadam se ovo pomaže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... Jonathon28 je sasvim desno .... to je FAT32 ograničenja, maksimalna filesize zapravo 4GB
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje datoteke s jednog diska na drugi | rencowas | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 31. svibanj 2009 18:12 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| External drive prijenos datoteka | edwinzo | Drives & Izmjenjivi mediji | 13 | 16. svibanj 2008 16:30 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. prosinac 2007 11:42 |
| Gdje mogu kupiti vanjski hard disk | ken979 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 13. kolovoz 2007 17:11 |
| Thread Tools | |
| |