![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van néhány felvételt a barátok külső merevlemezt, amelyet meg kell mozgatni, hogy az én külső merevlemezként, akkor add vissza. Tudtam, hogy a kis kép alatt kb 5GB, gond nélkül. De akkor, amikor megpróbálja áthelyezni az összes nagyobb kép, minden a 10GB, a következő szöveggel: "Hiba a fájl vagy mappa másolása" Nem lehet másolni "fájlnév" - Clip 001: Nincs elég szabad lemezterület. Töröl egy vagy több fájl a szabad lemezterület, és próbálja újra. És akkor adja meg a lehetőséget, hogy "Lemezkarbantartó ..." vagy "OK" Mindkét merevlemezek a Western Digital My Books. Az egyik Próbálom át több mint 550GB szabad, és az átadó tól kb 300GB szabad. Fogalmam sincs, mit tegyek. Én már akkor is ment, mint amennyire a 12GB derült ki a belső merevlemezt, hogy lássa, hogy hatással volt, és nem tette. Akármi segít lenne méltányol. |
|
| |||
| |||
| Ha jól emlékszem, ha formázott FAT32 fájlrendszer (valószínűleg nem), akkor az nem fog támogatást fájlátviteli fájlok több mint 5GB. Ezért volt képes, hogy ezeket nem probléma. Á, igen .... volt a kedvenceim ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Remél ez segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha .... Jonathon28 teljesen igaza van .... Ez egy FAT32 korlátozása, a maximális fájlméret valójában 4GB