![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי כמה חברים מדה מתוך כונן קשיח חיצוני, כי צריך להתרגש שלי כונן קשיח חיצוני כדי שאוכל לתת אותו בחזרה. הייתי יכול להעביר את הקבצים קטנים יותר, תחת בערך 5GB, ללא בעיות. אבל אז כשאני מנסה להעביר את כל הקבצים גדול יותר, כל עוד על 10GB, קורא את זה: "שגיאה בעת העתקת קובץ או תיקיה" אין אפשרות להעתיק את "קובץ בשם '- קליפ 001: אין די שטח פנוי בדיסק. מחק אחד או יותר של קבצים כדי לפנות מקום בדיסק ונסה שוב. ואז זה נותן לי את האפשרות של 'ניקוי הדיסק ...' או 'אישור' שני כוננים קשיחים Western Digital שלי הם ספרים. זה אני מנסה להעביר אל מעל 550GB חינם, וכן את העברת אחת מ כ 300GB בחינם. אין לי מושג מה לעשות. אני אפילו כבר נעלם ככל 12GB כדי לנקות את הכונן הקשיח הפנימי כדי לראות אם יש לו אפקט והיא לא. כל עזרה תהיה ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| אם אני זוכר נכון, אם זה מאותחל ב-FAT32 FILESYSTEM (בה הוא כנראה) אז הוא לא תומך בהעברה של קבצים קובץ של יותר מ 5GB. זה למה אתה מסוגל להעביר אותם ללא שום בעיה. אה כן .... היה זה אזור סימניות ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx מקווה שזה עוזר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... הוא די Jonathon28 זכות .... זהו FAT32 הגבלה, הקובץ המקסימלי הוא למעשה 4GB
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| העברת קבצים בין כונן קשיח אחד למשנהו | rencowas | כוננים & נשלפת | 0 | 31 מאי 2009 18:12 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| העברת קבצים בכונן חיצוני | edwinzo | כוננים & נשלפת | 13 | 16th May 2008 16:30 |
| כונן קשיח חיצוני | thwapy | כוננים & נשלפת | 1 | -27 דצמבר 2007 11:42 |
| איפה אני יכול לקנות כונן קשיח חיצוני | ken979 | כוננים & נשלפת | 1 | 13 אוגוסט 2007 17:11 |
| שרשרת כלים | |
| |