mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Klaida perkelti failą iš vieno išorinio kietojo disko į kitą

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 21:52
DMB
Naujas Narys

Aš kai iš draugų filmuota išorinį kietąjį diską, kad reikia perkelti į savo išorinį kietąjį diską, kad galėčiau duoti atgal. Man pavyko perkelti mažesnius failus, pagal apie 5GB, be problemų.

Bet tada, kai bandau perkelti visus didesnius failus visi apie 10GB, jis skamba taip:
"Klaida kopijuoti rinkmeną ar aplanką"

Nepavyko nukopijuoti 'Bylos pavadinimas' - Clip 001: Nepakanka laisvos vietos diske.

Ištrinti vieną ar daugiau failų laisvos vietos diske ir bandykite dar kartą.

Ir tada ji duoda man "Disk cleanup galimybę ..." arba "OK"

Abu kietieji diskai yra "Western Digital" Mano knygos. Ką aš bandau perkelti į turi virš 550GB nemokama ir perkelti iš vienos turi apie 300GB free.

Net neįsivaizduoju, ką daryti. Aš jų net kiek išvalyti 12GB prie vidinio kietojo disko, ar, kad turėjo įtakos ir tai ne. Any help būtų dėkingi.
Old Birželis 22, 2009, 02:19
Narys

Jei atsimenu teisingai, jei jis yra formatuotas FAT32 failų sistemą (kurios tikriausiai yra), tada jis bus nepalaiko failų perdavimo failų daugiau nei 5GB. Štai kodėl Jums buvo suteikta galimybė perkelti šiuos jokių problemų.

Ah yes .... jeigu ji mano žymes ...

http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx

Hope this helps.
Old Birželis 22, 2009, 03:51
Donorų grupės

Yep .... Jonathon28 visiškai teisingai .... tai FAT32 apribojimų, maksimalus failo dydis yra faktiškai 4gb

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.