![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam kilka fragmentów z przyjaciółmi zewnętrzny dysk twardy, że musi być przeniesiona do mojego zewnętrznego twardego dysku tak, że mogę go oddać. Udało mi się przenieść mniejsze pliki, zgodnie z około 5GB, bez kłopotów.
Ale wtedy, kiedy próbuję przenieść wszystkie większe pliki, o 10GB, czytamy: "Błąd kopiowania pliku lub folderu" Nie można skopiować "nazwa pliku" - Klip 001: Nie ma wystarczającej ilości wolnego miejsca na dysku. Usuń jeden lub więcej plików do wolnego miejsca na dysku i spróbuj ponownie. I to daje mi możliwość "Oczyszczanie dysku ..." lub "OK" Oba dyski twarde Western Digital są Moje książki. Jedynym Próbuję przenieść do ponad 550GB wolnego i jedno przeniesienia z około 300 GB wolnego. Nie mam pojęcia, co robić. Widziałem poszedł aż do 12GB wyraźne wyłączenie wewnętrznego dysku twardego, aby sprawdzić, czy miało to wpływ i nie. Każda pomoc jest doceniana. |
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli dobrze pamiętam, jeżeli jest w formacie plików FAT32 (co prawdopodobnie jest), wówczas nie będzie wspieranie transferu plików plików ponad 5GB. Dlatego można było przeniesienie tych bez problemu.
ah tak .... gdyby w moim zakładek ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Hope this helps. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yep .... Jonathon28 jest dość prawo .... to FAT32 ograniczeń, maksymalny rozmiar pliku to 4GB faktycznie