![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am niste prieteni picior de la un hard disc extern pe care trebuie să fie mutat la hard-disk extern, astfel încât nu pot da înapoi. Am fost în stare de a mai mici imagini, sub despre 5GB, fără probleme. Dar atunci când încerc să mutaţi toate fişiere mai mari, totul despre 10GB, el spune: "Eroare Copiere fişier sau un folder" Nu se poate copia "de nume de fişier" - Clip 001: Nu există suficient spaţiu liber pe disc. Ştergeţi unul sau mai multe dintre fişierele de spaţiu liber pe disc, şi încercaţi din nou. Si apoi da-mi posibilitatea de a "Curăţire disc ..." sau pe "OK" Ambele unităţi de hard disk sunt Western Digital Cărţile mele. Sunt de-o încercând să-şi transfere la a peste 550GB liber, şi o are despre transferul de la 300GB liberă. Habar n-am ce să fac. Am mers chiar şi în măsura în care este clar la 12GB de pe hard-disk intern, pentru a vedea dacă faptul că a avut un efect şi aceasta nu. Orice ajutor ar fi apreciat. |
|
| |||
| |||
| Dacă îmi amintesc bine, în cazul în care acesta este formatat in FAT32 filesystem (care este, probabil, este), atunci ea nu va sprijini transfer de fişiere de imagini de mai mult de 5GB. Asta e ce ai fost în stare să-şi transfere aceste cu nici o problema. ah da .... au avut-o la mine în marcaje ... http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx Sper că acest lucru vă va ajuta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da .... Jonathon28 este destul de drept .... Este o limitare FAT32, maxim Filesize este, de fapt, 4GB
|
| Marcaje |