menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Chyba pohybujú obrázok z jedného externého pevného disku na iný

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 21:52
DMB
Nový člen skupiny

Default Chyba pohybujú obrázok z jedného externého pevného disku na iný

Mám nejaké zábery z priateľov externý pevný disk, ktorý musí byť premiestnená do môjho externého pevného disku, takže môžem dať späť. Bol som schopný sa pohybovať v menších súborov, pod o 5gigabajt, bez problémov.

Ale potom, keď sa snažím presunúť všetky väčšie súbory, všetko o 10 gb, to znie:
"Chyba pri kopírovaní súboru alebo priečinka"

Nemožno kopírovať 'meno' - Clip 001: K dispozícii nie je dostatok voľného miesta na disku.

Vymazať jednu alebo viac súborov do voľného miesta na disku a skúste to znova.

A potom sa to mi dáva možnosť 'Čistenie disku ...' alebo 'OK'

Obaja sú pevné disky Western Digital My Books. Na jednej som sa snažia previesť na už viac ako 550 gigabajtov bezplatne a na jednej z prevodu má asi 300 GB zdarma.

Nemám tušenie, čo robiť. Som preč, aj keď je to jasné, 12GB na vnútorný pevný disk, aby videli, či to má vplyv, a to sa nestalo. Pomôcť by ocenili.
Old 22. júna 2009, 02:19
Člen Skupina

Ak Pamätám si správne, ak je naformátovaná v FAT32 súborový systém (ktorý je zrejme je), potom to nebude podporovať prenos súborov z viac ako 5 GB To je dôvod, prečo ste boli schopní previesť tieto bez problému.

ach áno .... keby v mojej záložky ...

http://www.hanselman.com/blog/TheDuh...ileSystem.aspx

Dúfam, že to pomôže.
Old 22. júna 2009, 03:51
Darcu Skupina

Jo .... Jonathon28 je docela pravdu .... je to FAT32 obmedzenie, maximálna veľkosť súboru je vlastne 4gb

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Presúvanie súborov z jedného pevného disku na iný rencowas Drives & Removable Media 0 31. mája 2009 18:12
Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. XPC465 Drives & Removable Media 1 3. marca 2009 06:46
Externý disk pre prenos súborov edwinzo Drives & Removable Media 13 16. mája 2008 16:30
Externý pevný disk thwapy Drives & Removable Media 1 27. december 2007 11:42
Kde môžem kúpiť externý pevný disk ken979 Drives & Removable Media 1 13. august 2007 17:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.