![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам неке снимке са пријатељима спољашњи хард диск који треба да се преселила у мој вањски хард диск тако да могу да да га назад. ЈА је у могућности за покрет мањих датотека под око 5ГБ, без невоље. Али онда кад покушам померите све веће датотеке, све о 10ГБ, он гласи: "Еррор Копирање датотеке или фасцикле" Не може се копирати "име датотеке" - Цлип 001: нема довољно слободног простора на диску. Брисање једног или више датотека на слободног простора на диску и покушајте поново. А онда ми даје опцију 'Диск цлеануп ...' или "У реду" Обе су тврдих дискова Уестерн Дигитал Мы Књиге. Једно сам покушава пренети да има преко 550ГБ бесплатно, и један од пресељавање има око 300ГБ бесплатно. ЈА имати ниједан идеја шта учинити. Иве 'пп од ГО па колико то јасан 12ГБ искључивање интерних чврстом диску да бисте видели да ли је имало утицаја и није. Било који помоћ би било поштовати. |
|
| |||
| |||
| Ако ЈА сећати се коректно, ако је форматиране у ФАТ32 филесыстем (што је вероватно је) онда он неће подржати пренос датотека датотека више од 5ГБ. Због тога сте били у могућности пренети са тим нема проблема. Ах да .... имао га у моје пречице ... хттп://ууу.ханселман.цом/блог/ТхеДух...илеСыстем.аспкс Надам се ово помаже. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп .... Јонатхон28 је сасвим десно .... то је ФАТ32 ограничења, максимална филесизе заправо 4ГБ
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премештање датотеке с једног диска на други | ренцоуас | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 31 мај 2009 18:12 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Екстернал дриве пренос датотека | едуинзо | Дривес & Измјењиви медији | 13 | 16 мај 2008 16:30 |
| Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 децембар 2007 11:42 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |